Így tündököl Axente Vanessa Jean-Paul Gaultier új kampányában

2018. augusztus 13.
A legsikeresebb magyar szupermodell ezúttal a Scandal by night illathoz adta az arcát.


A Scandal arca továbbra is a gyönyörű magyar modell, Axente Vanessa, aki most újabb oldalát mutathatja meg a parfümház legújabb, ultra szexinek beharangozott illatának kampányában. A botrányosan jól sikerült parfüm, a Scandal by night valójában a nagy testvér, vagyis alapillat intenzívebb, mélyebb kiadása.


 

Vanessa karrierjének története

Tizenhárom éves volt, amikor a szüleinek bejelentette, hogy modell szeretne lenni. Egy évvel később már Ázsiában kapott munkát. 2009-ben szerződtette le az Attractive Modell Agency, az ügynöke Fehér Orsi lett. A következő években felgyorsultak körülötte az események: egyre többet utazott külföldi fotózásokra, főleg Tokióba és Szingapúrba. Tizenhat éves volt, amikor először szerepelt a szingapúri Harper’s Bazaar és a magyar Glamour magazin címlapján.

A 2012-es év is számos felkérést hozott Vanessának, a nagy divatházak mind maguknak akarták megszerezni, de ő végül a Pradát választotta. A 2012. őszi-téli kollekciót bemutató show exkluzív modellje lett, ő nyitotta meg a bemutatót. Elszántságának és céltudatosságának köszönhetően megfordult a Christian Dior, a Nina Ricci, a Celine, a Miu Miu, a Louis Vuitton és a Givenchy kifutóin is.

A folytatásért és Vanessa további legszebb kampányképeiért kattints ide!