Itt a zuhanybomba

2018. augusztus 08.
A fürdőbombával a Lush annak idején nagyot robbantott, és aktuális újításainak köszönhetően most szépen felsorakoztatja a zuhanyzás művészetét is a jól futó #BathArt hashtag mellé. Megérkezett ugyanis a brit cég legújabb innovációja, a zuhanybomba.

Fotó: Grace Madeline – Unsplash

A #BathArt hashtag nagyon menő jelenség az Instagramon, a fotóközpontú közösségi csatornán futó trend hátterében pedig ott állnak teljes habszélességgel a Lush-hoz kapcsolódó fürdőbombák. Az illatanyagból, szódabikarbónából és illóolajokból egybegyúrt fürdőbombát egyébként a márka társalapítója és feltalálója, Mo Constantine találta fel meglepően régen, 1989-ben. Azóta lenyűgöző utat járt, kreativitás, és látvány téren pedig szépen kihasználta a végtelen lehetőségeket nyújtó teret.

Most itt az újabb fordulópont, és egyúttal a kistestvér, a Lush zuhanybomba, amelyből a legígéretesebb számunkra a Sleepy, az alvást segítő illatfajtából. Hűsítő levendula és a megnyugtató tonka mókás habjai ígérnek általa nyugodt pihenést.

A Sleepy akcióban – Lush.com

A természetes és innovatív szépségtermékeiről ismert márka legújabb, négyféle verzióban (Koyaanisqatsi, Karma, Sleepy, Not sleepy) kínált tagjának a lehető legegyszerűbb a használata. A használati utasítás így szól: engedd meg a zuhanyt, tartsd a zuhanybombát a víz alá és nézd, ahogy pezsegni kezd. Végy egy nagy levegőt, engedd, hogy az illóolajok aromája körülvegyen, majd kend be magad tetőtől talpig az illatos habbal, amíg a bomba el nem fogy.