Itt a helmet hair trend

2018. szeptember 06.
Egészen meglepő kezdeményezés egy sisakmárka és egy menő budapesti fodrászat kettősének projektje, amely a hajdivatot ötvözi a biztonsággal.

Az ABUS összefog Budapest egyik trenddiktáló fodrászatával: a Close-zal, és divatot csinál a bukósisakkal szétkócolt, lenyomott hajakból. Teszi ezt azért, hogy többé ne legyen kifogás a haj, ha a biztonságról van szó. Hogy többé a leghipszterebb városi bringások se menjenek ki bukósisak nélkül az utcára. Hiszen a nap végén bármilyen hajról is beszélünk, mindegyik ép koponyán áll a legjobban. Szóval kár otthon hagyni a sisakot, és nem is csak amiatt, mert lecsúszunk a legfrissebb stílusról, hanem egyszerűen azért, mert egy jól fésült haj sem ér annyit, hogy az út szélén hagyjon bárkit is.

A helmet hair kollekcióban összesen hat modell mutatja be a frizurákat, név szerint a fodrász Telenkó Ábel, a zenész Déri Ákos, a videóblogger Pajor Kristóf, a design ruhák tudora, Gyenge Nóra és a DJ páros Wave Twins, akik mind ismert, kreatív arcai a pesti urbánus köröknek. Ők mutatják be az új hajtrendet, amit büszkén viselnek, hiszen megy a biztonságukhoz. A kollekció lényege, hogy állandóan formálódik, hiszen minden sisak és haj találkozása egy új kreálmányt kelt életre. Hiszen más a sztiló egy laza gurulás, vagy egy kiadós ingázás után, ahogy más egy külvárosi tekerést, vagy egy intenzív szlalomot követően a legnagyobb belvárosi dugóban. Tehát a helmet hair nem tud tucat lenni, nem egy egzakt fogalom, hanem egy életérzés, ami magabiztosságot ad viselőjének.

Az ABUS kifejezetten a városi bringások igényeihez fejlesztette ki a Yadd-I sisakot, ami egy sok vibráló színben kapható, és még a lófarkat is van hová tenni benne.

Jöjjenek a helmet hair frizurák:

Ábel  – cyclon cycler

A legrakoncátlanabb tincseket is megzabolázza a sisak. Egy haj, amivel mindig helyén van az ész.

Kristóf – hottest airbander

Ki mondta, hogy a rövid hajban nincs fantázia? Ha egy forgó beindul a sisak alatt, semmi sem állhat az útjába.

Ákos – air channel runner

Párás reggel, zöldhullám, a késés szele. Más nem kell ehhez a frizurához.

Anna- master of aerodynamics

Leköveti az összes kanyart, háztól-házig simul, megtalálva a legkeskenyebb szökési utat minden tincsnek.

Laura – hyper ventilator

A pánik hajtja ezt a hajat és a pedált, ami hullámokat teker még a legegyenesebb hajba is.

Nóra – wind bower

Ilyen egy igazi mély benyomás. Hosszabb menettel érhető el, ingázóknak ajánlott.