Gigantikus színpalettával nyitja az őszi szezont a sminkmárka

2018. szeptember 10.
Az egyik legkreatívabb sminkbrand, a M.A.C ismét nagyot alkotott. Bejelentette Studio Fix alapozóvonalának bővítését, így korosztályokra, származásra, és nemre való tekintet nélkül tényleg mindenki megtalálja a tökéletes alapozóterméket a kollekcióban.


Színek, pigmentek, és kreatív kampányok terén is a legutóbbi évtized listavezetői között szerepel a márka. Ikonikus alapozó kollekciójának, a Studio Fix családnak az alapos bővítése pedig olyan széles skálán történik, és olyan gazdag árnyalat tartományban mozog, hogy öröm nézni.

A szeptember elejétől elérhető színes spektrumú kollekció 64 árnyalatban kapható Studio Fix SPF 15 fluid alapozóból, 53 árnyalatban kapható Studio Fix Powder Plus púderből, valamint az új Studio Fix 24-Hour Smooth Wear korrektorból, és a minden az egyben Sculpt and Shape kontúrpalettából áll.

Nemcsak a termékek mese szépek, hanem a kampány is lenyűgözően, friss, lendületes, és természetesen a széles célcsoportnak megfelelően sokrétű is. 111 arc tűnik fel benne, minden bőrszínt, nemet, korosztályt képviselve, és az önkifejezés szabadságát és a különbözőséget ünnepelve. Mutatjuk kedvenc fotóinkat!