A tél legforróbb sminkjei

2018. január 04.
Az idei őszi-téli szezonban 4 markáns trend jelent meg a sminkekben, amelyeket szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója mutat be nektek.


modell: Németh Petra – Face Model Management
smink: Szanyi Zsuzsanna
haj: Faluközi Dóri
fotó: Buknicz Tímea

A jó hír az, hogy az eddig főleg nyáron előforduló színes dizájnok, most télen is jelen vannak. A téli szürkeségben a legegyszerűbb ruhadarabunkat feldobhatjuk egy élénk rúzzsal vagy éppen egy vivid szemhéjfestékkel.

A mai divatsminkek elkészítésénél alapvető a tökéletes bőrfelszín, amihez a piac rendkívül sok fantasztikus kelléket kínál. A hidratálókon és bőrelőkészítőkön túl, elengedhetetlen egy személyre szabott alapozó és korrektor, melyekkel eltüntethetjük bőrhibáinkat. Utána jöhet a díszítés.

A piros és annak árnyalatai a szájon, az arcon vagy éppen a szemeken a klasszikus és az alternatív szépséget kedvelő nőknek is megoldást jelenthet a MAC által elnevezett ROUGED nevű trendből. A narancsos színek a meleg, a fuksziás árnyalatok a hideg tónusú hölgyeknek kedveznek inkább. A matt textúrától a fémes hatásig minden divatos, csak a saját ízlésünk szabhat határt a megvalósításnál.


modell: Tóth Hanna Lilla
smink: Szabó Klaudia
haj: Dézs Szuzi
fotó: Jámbor Zsófia


modell: Bakos Patrícia
smink: Nemes Felícia
haj: Dézs Szuzi
fotó: Jámbor Zsófia

A szemhangsúlyos sminkek kedvelőinek különleges megújulást kínál a BOLD trend. Az eddigiekben a fekete és egyéb füstös árnyalatok helyett nagyon menő lett a kék és színkörön mellette elhelyezkedő testvérszínek tábora. Ez a dizájn lehet vonalas-szerkezetű vagy éppen satíros jellegű, egy visszafogott arc és szájfestéssel, – minimál stílusban – de markánsan a szemeket helyezi fókuszba.


modell: Németh Anna – Visage Models Hungary
smink: Kovalcsik Simon Adrienn
haj: Fehér Krisztina
fotó: Jámbor Zsófia


modell: Garai Flóra
smink: Koma Tímea Zsófia
haj: Hairbert Kornél
ruha: Szegedi Kata
fotó: Jámbor Zsófia

Adrienn és a New School of Makeup sminkiskola további izgalmas posztjait keresd a Facebookon!