Okostelefonnal összekapcsolható csajos arctisztító

2018. szeptember 17.
Az innovatív svéd beauty cég, a FOREO ismét új készüléket dob piacra, ezúttal a fiatalabb fogyasztók igényeire válaszolva. Nem csupán barátságosabb árral, hanem „még okosabban” érkezik az új arctisztító eszköz, a LUNA fofo hamarosan a magyar boltok polcaira is.


A LUNA fofo online már kapható (6 vibráló színben), hamarosan pedig az üzletekben itthon is megvásárolható. A prémium arcápolási termékeiről ismert svéd brand legfrissebb zöldhajtása, a LUNA fofo-val ultra-higiénikus, orvosi szilikon borítású arctisztító készülék, speciális bőr-érzékelőkkel. A 24 karátos arannyal bevont érzékelők egy okostelefon applikáció segítségével elemzik – a személyre szabhatóság jegyében – az arc különböző területein található bőr állapotát és nedvesség-tartalmát. A számítások alapján az eszköz pedig egy személyre szabott arcápolási rutint alakít ki a felhasználó számára, akiket nem titkolt céllal a fiatalabb, árérzékenyebb rétegben lát a márka. A kis, kecses, és hiperokos kütyünek további nagy előnye a nagy elődhöz, a LUNA készülékkel szemben, a 31 999 forintos ára, ami tényleg jóval szerényebb.

Külföldi megasiker

Az első körös, júliusi bevezetésnél 900 ezer darab LUNA fofo talált gazdára az amerikai piacon a FabFitFun Beauty box részeként. A mesterséges intelligenciának és a ‘machine learning’-nek köszönhetően a fofo alkalmazás algoritmusa azóta már 900 ezer bőrápolási információval kiegészülve folyamatosan tökéletesedik, hogy a szép bőrre vágyók a legjobb arckezelést kaphassák a készüléktől.

Hogyan is dolgozik a gyakorlatban?

A LUNA fofo dupla bőr-érzékelői másodpercenként 1000 egység alatt leolvassák az arcbőr különböző részeit. A Bluetooth-technológia összekapcsolja az eszközt a FOREO saját fejlesztésű FOREO For You alkalmazásával (ez egyébként ingyenesen letölthető). A készülék, a valós idejű adatok felhasználásával elemzi a bőr valódi életkorát, nedvességtartalmát, majd létrehoz egy személyre szabott bőrprofilt, és kialakít egy egyedi tisztítási programot.

A LUNA fofo egyedülálló érzékelőin kívül számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely megtalálható a FOREO legnépszerűbb arctisztító készülékeiben:

A kis, kecses, és hiperokos kütyünek további nagy előnye a nagy elődhöz, a LUNA készülékkel szemben, a 31 999 forintos ára, ami tényleg jóval szerényebb.