Összeszedtük a legizgalmasabb parfümújdonságokat

2018. október 04.
Virágos, gyümölcsös, buja, vagy forrón érzéki? Bármely parfümtípus is az, amely megédesíti napjainkat, és felmelegít a hűvösebb napokon, az újdonságporondon garantáltan megtaláljuk!


Virágos duett egy legendás illatházzal

Az Oriflame Eclat Mon parfümújdonságának legnagyobb különlegessége, hogy az illat megalkotása a 19. században alapított DeLaire illatházzal közösen született. A legendás DeLaire illatháznak köszönhető a ma ismert parfümgyártás művészete. Olyan neves illatházaknak alkotott illatokat, mint a Chanel, a Guerlain, és a Rochas, az Oriflame pedig most az exkluzív parfümmel csatlakozik a sorba. Az illatot átjárja egy exkluzív DeLaire eszencia, amelyet a fenséges nőszirom tesz feledhetetlenné. Ez a virág a parfümgyártás egyik legértékesebb összetevője, évszázadokon át volt a francia királyok és királynők uralkodásának szimbóluma.

50 ml EDP 11 999 Ft

A tiltott illat újrakomponálva

A könnyed elegancia úttörőjeként, Hubert de Givenchy új látásmóddal, klasszikus stílusban, de rendkívül újító módon közelítette meg a divatot és elsőként adott szabad kezet a nőknek ruháik variálásában. A L`Interdit volt a Givenchy ház első merész illata.

A 2018-ban újjászületett L`Interdit Eau de Parfum egy időtlen, klasszikus illat, a szabadság előtti tisztelgés. Az új kompozíció arra csábít, hogy legyen bátorságunk átlépni a konvenciókon, tapasztaljuk meg a szabadság és a tiltott érzések izgalmát. A szabadság kulcsa a merészség, az élet örömei a félelmeinken túl lakoznak.

50 ml EDP 29 990 Ft

Csábító, és szuper érzéki tonkababos ínyenc illat

A Boss The Scent kampány új fejezetét tárja elénk, ami a mai digitális világban történő csábításról és az illatban rejlő transzcendentális erőről szól. A Boss The Scent Private Accord for Her illatba csempészett édes mandarin és az érzékeket elkápráztató osmanthus virág tovább fokozzák a kakaó és az érzéki tonka bab ellenállhatatlan vonzerejét és meleg varázsát. A különleges, Louise Turner parfümőr nevével fémjelzett illatot egy borostyán színátmenetben pompázó üveg rejti magába.

50 ml EDP 25 990 Ft

Egy csokornyi virágos gyümölcsösség őszre

Az s.Oliver BLACK LABEL Women egy nőies kompozíció, amely a narancs és a mandarin jegyeit, valamint a barack finom illatát hordozza magában, nyitottságot és bájt kölcsönöz a viselőjének, aztán pedig elárasztja a rózsából, jázminból és orgonából álló, gazdagon virágos szívillat. Az érzéki alapjegyek intenzív pézsma és vanília aromákkal egészítik ki az illatot.

30 ml EDT 7000 Ft

Friss és krémesen lágy rózsaillat

A Betty Barclay pure pastel rose tisztelgés a rózsaillat előtt. A fejillat a tavaszi orgona, az édes-virágos ibolya és egy meglepő illat, a frissítő gyömbér kombinációjával lep meg. A kreáció nevét adó rózsa, a bazsarózsával együtt a kompozíció szívillatában tökéletesedik ki, melynek stílusos kiegészítője a vízi növények illata. Az alapillatban a pacsuli, a cédrus- és a szantálfa krémesen lágy alapot teremtenek, mely kihangsúlyozza a modern nőiességet.

Eau de Parfum Natural spray 20 ml, 6567 Ft