Ez a híres sminkguru volt felelős az angyalok sminkjéért

2018. november 12.
Charlotte Tilbury nemzetközi szinten az egyik legnagyobb húzónév a sminkes piacon. A Victoria’s Secret idei gálán ő készítette a Giselle Bündchen inspirálta természetes lookokat a modelleknek.

Stella Maxwell modell Charlotte Tilbury-vel 

Charlotte Tilbury sminkmárkájáért sok híresség rajong, a make-up artist keze alól pedig olyan álomkarriert befutó tehetséges tanítványok is kikerültek, mint Lucia Pica, aki a Chanel sminkvonalának felelőse sok éve már. De nézzük, mit is alkotott idén a make-up világának koronázatlan királynője az angyalok gáláján!

Giselle Bündchen, az ikon

A 45 éves sztársminkes, Charlotte Tilbury és csapat a New York-i showra a felvonuló szupermodelleknek egy Gisele Bündchen inspirálta, természetes, mégis ragyogó sminket készített. A mutatvány persze nem éppen olcsó, a sminkes saját termékeit használta, és az információk szerint, ha hasonló sminket szeretnénk, több száz dollárt ruházhatnánk be a felhasznált Charlotte Tilbury termékekre.

„Lényegében egy természetes, filter hatású, angyali make-upot képzeltem el, amivel kiemelhetem a viselője természetes szépségét.” – nyilatkozta a sminkdizájner, aki az egészséges, friss, ragyogó eredményre törekedett. A modellek arcbőrének alapos hidratálása volt az első lépés, az Instant Magic Dry Sheet ragyogó hatást nyújtó arcmaszkot alkalmazta (22 dollár), majd szintén Charlotte terméke, a Magic Cream krém (29 dollár) következett.

A Wonderglow primer (55 dollár) után a Light Wonder Foundation alapozót vetette be (46 dollár), nagyon természetes, könnyű hatást elérve velük. AZ éteri fények érdekében a alkalmazott, egyik legfontosabb termék a Filmstar Bronze & Glow paletta (68 dollár) volt, ennek segítségévével hangsúlyozta az „angyalok” orcáit is.

A ragyogásért felelős, utolsó simításokhoz használt termékek a fényt adó Diva Light Beauty Light Wand (38 dollár), és a T-vonalon alkalmazott Airbrush Flawless Finish Powder (45 dollár) voltak.

Idén Palvin Barbara is felvonult

Fotók: Profimédia – Red Dot