Téli illatgardrób és a legjobb trükkök

2018. november 20.
Egy újabb ciklus közeledik a végéhez, újra hullanak a falevelek és pillanatokon belül azon kapjuk magunkat, hogy újra a havat seperjük a szüleink tornácáról. Erre az időszakra állított össze célzottan néhány hasznos téli parfümtippet a Madison parfümszakértője!

1. Ebben az évszakban azok is szívesebben kísérleteznek, akik a legdiszkrétebb illatokhoz ragaszkodnak. Ennek a parfüm-tanácsadók persze nagyon örülnek, hiszen sokkal eredetibb és figyelem felkeltőbb parfümöket is tudnak ajánlani.

2. Ha van a kedvenc illatodnak parfüm koncentrációjú változata, válaszd nyugodt szívvel, hiszen ilyenkor a szárazabb bőr szinte szomjazza az olajosabb, éppen ezért általában tartósabb és erősebb alkotásokat.

3. Meghosszabbíthatod az illat élettartamát, ha előtte bekrémezed azt a bőrfelületet, ahová fújni fogod a parfümöt. Számos márkának van saját testápolója és kézkrémje az adott illatokból, így még csak attól sem kell félni, hogy nagy lenne az illatkavalkád. Egy-egy illatnak az esetében meglepő élmény megtapasztalni, milyen ha egy teljesen szokatlan helyről, például a kézfejünkről érezzük, amikor megigazítjuk a hajunkat.

4. Ezekben a hónapokban bátran tegyünk újra próbát az édesebb, gourmet illatokkal. Nem feltétlenül kell a habos-csokoládés parfümökre gondolni, ez a mindenkinek jóleső finomság egészen szofisztikáltan is megjelenhet, mint egy száraz gyömbérkeksz a nagymama spájzából.

5. Az illat egy játék, nem kell mindig annyira komolyan venni, mint egy csábításra szánt estét. Jó, ha van az illatgardróbunkban egy-két kedvesebb illat, ami sokkal inkább jellemző a nyugodt, civil ritmusára, mintsem esti tivornyáira.

Szerző: MadisonPerfumery

Fotó: Profimédia – Red Dot