Üde karácsonyi sminktippek Karin Dragostól

2018. december 24.
A Physicians Formula újdonságaival akár egy teljes karácsonyi sminket is elkészíthetünk: a végeredmény egy üde, karácsonyi look, mely idén télen Karin Dragos kedvence is. A szépségblogger sminktippjei következnek a tökéletes ünnepi sminkhez. 

1. Nulladik lépés

A tartós smink egyik legnagyobb titka a hidratálás. Különösen igaz ez a téli időszakra. Sokan úgy hiszik, hogy minden nappali krém lehet primer, de ez nem igaz, egyes krémek kifejezetten csökkenthetik a smink tartósságát. A márka Rosé all day széruma primerként is megállja a helyét, az olajmentes csodakence megfelelő alapot biztosít a sminkhez – kezdjük ezzel a nulladik lépéssel a sminkünket.

2. Tökéletes alapozás

A Nude Wear alapozó és a Light Concealer Twins korrektor duója hiperpigmentált, és csodálatos fedést biztosít anélkül, hogy elnehezítené a bőrt. Bombabiztos duó, ha egész nap viselnénk a sminket – ahogyan az a karácsonyi időszakban lenni szokott…

3. Szemöldökfixálás

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire meg tudja változtatni egy-egy smink karakterét a szemöldök! A Brow Last szemöldökformázóval egész nap helyén maradnak a kósza szálak, ráadásul mivel színezett termékről beszélünk, a kis réseket is természetes módon tölti ki a márka újdonsága.

Visszafogott sminkelőknek akár már ennyi is elég lehet egy szempillaspirállal és színezett ajakápolóval kiegészítve.

4. Szemsmink

Ha már ilyen idilli módon leesett a hó is idén karácsonyra, miért ne ihletné meg a szemsminkünket is a természet fehérsége? Idén karácsonykor használjunk a szemünkre a Shimmer Strips szemhéjpúder palettából a fehér árnyalatokat. Extra tipp: a szemhéjpúdereket akár az ujjbegyünkkel is felvihetjük, így természetes lesz az eredmény és pontosabban is tudunk dolgozni.

5. Bronzer a szemeken?

A márka klasszikusa, a Physicians Formula Mineral Glow Pearls bronzosító annyira pigmentált és krémes, hogy akár a szemhéjra is kerülhet belőle, mélyítve és elmosva ezzel a fehér pigmenteket.

6. Karácsonykor belefér a csillogás!

A Shimmer Strips fekete szemceruza csillogása megadja azt a kis pluszt, amit karácsonykor a sminkünkön is viselhetünk. Húzzunk vékony vonalat a szempilla tövébe, majd satírozzuk el egy ún. pencil brush-sal (vékony, de pufifejű ecset– a szerk.) az extraelegáns hatás kedvéért. Majd a Killer curves szempillaspirállal tegyük teljessé a szemsminket. Ha szükséges, a belső szemzugra még ráerősíthetünk egy kis fehér szemhéjpúderral is.

És végül: Csontosítás, pirosítás, rúzs

A Butter Bronzer Argan Wear Rose pirosító és a  Powder Palette Mineral Glow Pearls bronzer felvitele után már csak egy lépés maradt hátra, hiszen a The Healty Lip matt, szatén hatású rúzzsal válik igazán ünnepivé a look: válasszuk a pirosas árnyalatokat a szezonban!

Keresd a Physicians Formula termékeit a DM-ben!

További információ: primorcosmetics.hu