3 elvetemült frizura tavaszra

2019. február 07.
Azoknak, őrült nagy frizuraváltást terveznek a tavaszi megújulás során, három friss, és egészen extrém inspirációt hozunk el a kifutókról. Egy biztos, ezekkel a hajakkal nem maradunk majd észrevétlenek, de érdemes alaposan "megkonzultáni" magunkkal és a fodrászunkkal, hogy valóban nekünk való-e az adott, vadóc külső.

Ackermann

Imádnivaló punkos fazon, de csak keveseknek áll jól, és nagy eséllyel kevés alkatilag megfelelő célszemély van ehhez a frizurához. Csak képzeljétek el, amint  egy hasonlóan friss, bevállalós hajjal vártok egy átlagos budapesti buszmegállóban pásztázó tekintetek kereszttüzében! Nekünk egy durvább szakítás utáni ön- és hajpusztítós este másnap megbánt eredményére emlékeztet, de még is van benne valami megkapó.

Alice McCall

A tomboy, azaz fiúsabb típus kedvenc tavaszi megoldása lehet, pláne jó adag hidrogén peroxiddal adja meg a tavaszi, már-már nyárra hangolós alaphangulatot. Sok színésznőt láthattunk már bevállalni ezt a nullás gépet idéző, ultrarövid frizurát, amely felér egyébként egy egészségügyi restarttal is a hajszálaink szempontjából.

Fashion Haining

Az asszimetria nagy húzószó idén a slágerfrizurák között. Ha szeretnénk egy szokatlan fazont választani, de azért mégsem szeretnénk túlságosan sok vizslató pillantást, vagy túl rövid hajat, ez az induló lehet a barátunk. Közepes hajhosszból meseszépen tudja elkészíteni egy profi, olyanra, mintha csak az négyéves unokahúgod vágta volna a Barbie ollójával.

Fotók: Imaxtree.com