Az alapozó, ami, ha rendszeresen használod, megszépíti a bőröd

2019. február 14.
A hét egyik legizgalmasabb újdonság a Guerlain egyik tavaszi bevezetése, a Guerlain L'Essentiel Natural Glow Foundation 16H Wear alapozó. Eszméletlen a dizájn, tartós, pillekönnyű, szépítő a formula, mégis a legnagyobb durranás benne az, hogy 97 százalékban természetes eredetű összetevőkből állítja össze a márka.


Tavasszal valóságos cunamit idéz a szépségpiaci újdonságok tömege. Nem könnyű kiválasztani a kedvenceket, bemutatni a sorból valamiért mégis kiemelkedőket. A Guerlain L’Essentiel Natural Glownak mégis atombiztos helye van a befutók közt nálunk, hogy miért?

Egyrészt, mert a Marie Claire-nél mi mindig nagyra értékeljük, ha a természetesség, vagy a természet kerül fókuszba. A Guerlain pedig most az új alapozó piacra dobásával nem habozott a luxustermékekből álló palettájába egy 97 százalékban természetes eredetű összetevőből álló formulát bevetni.

De az újonc azért ennél messze többet tud. Tartós, 16 órás kényelmes viseletet biztosít, úgy, hogy mindeközben természetes hatású, és friss marad. A textúrát már mi is kipróbáltuk, tényleg szinte beleolvad a bőrbe, ráadásul van egészen világos bőrnek megfelelő is (30 árnyalatban kapható). Pillekönnyű, de igény esetén, például egy esti buliba meseszépen rétegezhető – hiszen a természetesről közepesig biztosít fedését.

A harmadik, de nem utolsó nagy piros pont azért jár, mert a formulának a fedés mellett bőrszépítő hatása is van, vagyis, minél többször viseljük az alapozót, annál szebb lesz tőle a bőrünk. Végül pedig ejtsünk szót a Guerlain mércével is álomszép csomagolásról, amit egy feltörekvő fiatal francia dizájner, Mathieu Lehanneur tervezett a márkának, és akit elmondása szerint az egyensúlyozás művészete inspirált. Mi imádjuk.