A New York-i férfiak egyik kedvenc szakállápolója Magyarországon

2019. február 25.
A Redkent széles skálán mozgó hajszépítő termékeinek köszönhetően már jól ismerjük, most pedig a Redken Brews néven bemutatkozó szakállszépítő újdonságai miatt érdemes figyelnünk a márkára.


A cég a New Yorkban született, klasszikus barber shopok ihlette „szakállápoló szériáját” most Magyarországra is elhozta a hazai szakállas, és nem szakállas férfiaknak kínálva még színesebb borotválkozó termék, és arcszőrzet ápoló palettát.

A bőrgyógyászatilag tesztelt Redken Brews borotvakrém (5980 Ft) az ígéretek szerint tökéletes védelmet nyújt és kivételesen kényelmessé teszi a borotválkozást, formázást. Mindezt három egyszerű lépésben (Vidd fel nedves arcbőrre. Habosítsd fel. Borotváld.)

Társa, az Redken Brews after shave balm (5980 Ft) egy kifejezetten könnyed textúrájú, borotválkozás utáni balzsam, amely táplálja és hidratálja a bőrt. Aloe Vera tartalommal tesz egészen sokat a bőr megnyugtatásáért, ráadásul minden bőrtípusra alkalmas. A lényeg, hogy ha végeztünk a formázással, borotválkozással, gyengéden masszírozzuk bele a frissen borotvált bőrbe.

És végül ne felejtsük el megemlíteni az újoncok csomagolásának dizájnját sem. Fekete-fehér, letisztult és stílusos, éppen ahogy azt egy New York-i kozmopolita „szépségkedvenctől” elvárható.