10 friss tavaszi frizuratipp az Instagramról

2019. március 07.
A lófarkak, a művi pontossággal belőtt és rögzített loknik, vagy a haj szabad esésének megszállottja vagy? A közösségi médiában legtöbbet lájkolt frizuratippek között mindent megtalálsz az újhullámostól a klasszikusig, a színestől a természetesig. Következzenek a hét legizgalmasabb frizurainspirációi, a hajfestéktubusokat és hajdíszeiket bemelegíteni!

Finom emlékeztető, hogy nem minden Balayage-nak kell hamvas színben pompáznia. A meleg, aranyba hajló tónusok hosszú hajon is remekül mutatnak, de a félhosszú hajon szerintünk kifejezetten szexi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴍᴇʟᴀɴɪᴇ ʀɪᴄʜᴀʀᴅs ʜᴀɪʀ ʙᴏᴜᴛɪǫᴜᴇ (@melanierichardshairboutique) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 1:17 (PST időzóna szerint)

Itt a bizonyíték, hogy egy vintage frizurát is lehet kortárs, és kreatív formában „megvágni”. Egy mély, vöröses barna árnyalattal kombinálva eszméletlen jól néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TONI&GUY (@toniandguyaqua) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 2:54 (PST időzóna szerint)

Az alkalmi frizuratippek közt rengeteg magasan tornyozott, túlgondolt, és túldíszített példányt találtunk az aktuális inspirációs posztok között. Mi most ezt a viszonylag szolid, tincses csavarásokkal, sodrásokkal, és némi tupírral operáló, de mégis klasszikusba hajló kontyot hoztuk el nektek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Brinkerhoff (@hairandmakeupbysteph) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2018, időpont: 7:21 (PST időzóna szerint)

A göndör haj nem éppen a legegyszerűbb „hajalapanyag”, ha alkalmi frizuráról van szó, pedig, amint a példa mutatja, egy jó kiegészítővel a leginkább extra frizura lehet egy esküvői tömegben, de akár buliban is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wedding Planning (@naturalhairbride) által megosztott bejegyzés, Febr 29., 2016, időpont: 4:30 (PST időzóna szerint)

Az urbánus Xénák világát idézi ez a frizura, egy kis bohó beütéssel. Nem bonyolult, a két halánték felől induló fonat, ami egy viking esküvőn, és egy modern fesztiválon is megállná a helyét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎀 Ida 🎀 (@hairbyidathu) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2018, időpont: 2:29 (PST időzóna szerint)

2 in one frizura azoknak, akik egyszerre akarják a felerősödő bob trendet, és a hideg, szikrázó szőke árnyalatokat a saját hajukon kipróbálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CITIES BEST HAIR ARTISTS 🏙 (@citiesbesthairartists) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2019, időpont: 6:04 (PST időzóna szerint)

Kicsit a már idézett vikinges fonatra hajazó frizura, csak finomabb verzióban, azoknak akik szó szerint egy kis csavart vinnének a frizurájukba, akár a hétköznapokon is. Itt kevésbé van szükség fixálókra, vagy texturálókra és letisztultabb, lágyabb az összhatás is. Határozottan iroda-kompatibilis viselet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gemma Ward (@microringsandmakeup) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 2:50 (PST időzóna szerint)

A fejtetőn körben leválasztott tincsekből felerősített balerina konty az egyik legizgalmasabb városi trend, amely már tavaly felütötte a fejét, de ilyen szépen megkomponált formában még nem sokat láthattunk. Igazi mestermunka, bár a csodálatos festés is megér egy misét!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Student fundraising challenge (@ponytailproject) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2019, időpont: 8:00 (PST időzóna szerint)

Ismét egy példa arra, hogy a göndör haj természet adta állapotában is lélegzetelállító lehet. Egy jól szabott mikrofonfazon egy vibráló színben valóságos jelenség lehet, és nem a rossz értelemben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Janibell (JAA-Nih-Bell) (@janibellrosanne) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2019, időpont: 10:19 (PST időzóna szerint)

És a legjobbat a végére hagyva mutatjuk be nektek kedvencünket. Extra, ívesen vágott frufru, csibesárga, rövid haj, úgy pikáns ahogy van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALMOG COHEN | HAIR (@almogcohen_hair) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2019, időpont: 1:27 (PST időzóna szerint)