Tavaszi szépségtrendek, amiket sosem viselnénk utcára

2019. március 08.
Friss, kreatív, látványos. Olyan trendeket mutatunk be a tavaszi-nyári divathetes sminktrendek közül, amelyeket bár imádunk, a városi közegbe nem merészkednénk ki velük.


Kreatív, szinte a batikolós korszak őrületét megidéző alapozástechnika. Sok fehér fixálópúderrel, és nagyobb kontúr pacsmagolással. Egy ízléses sminkkel kiegészülve szinte műértéke van, de a járókelők tekintetét nehezen állnánk benne. (AF Vandevorst)

Ötletes féloldalas fonat, amely hiába látványos frizura, sem magyar néptánc próbára, sem a munkahelyre nem viselnénk. Legalábbis nem ebben az orrnyereg alá hajló verzióban. (AWAKE)


Kylie Jenner „után szabadon” sokan elkezdtek élni a fantázia és a ruganyos csuklómozdulatok adta lehetőséggel a szájkontúrt illetően. Fotókon, sejtelmes fényekkel még talán elmegy, de utcai fényben nagy eséllyel sok szolidáris nőtársunk figyelmeztetne finoman, Ne haragudj, elkenődött a rúzsod! (AWAKE)

Nagy rajongói vagyunk az electric blue szemhéjtrendnek, igaz a hagyományosabb felállásban. Tény, hogy a GCDS divatmárka nagyot alkotott sminkek terén a kifutókon, de valahogy nem látjuk streetsminknek a streeetwear darabokat gyártó cég elképzelését. Kicsit olyan, mint amikor egy Facebook videócset vizuális funkciója kel életre… (GCDS – God Can’t Destroy Streetwear)