Praktikus sminktermékek fogyatékossággal élők számára

2019. március 29. |

Keresve sem találnánk inspirálóbb szépséghírt a hét végére, mint a Grace Beauty kollekciója. A brit márka nem titkolt célja, hogy a fogyatékossággal élők számára is elérhető közelségbe hozza, vagyis felhasználóbaráttá tegye a sminktermékeket.

Bár a szempillaspirál-tubusok, rúzsok és szemhéjtusok használatakor a legtöbben nem gondolunk rá, sokaknak komoly kihívást jelent az ilyen termékek alkalmazása. A fogyatékossággal élők mindennapi nehézségeire fókuszálva a Grace Beauty márka három tagból álló sorozatot alkotott meg, ahol nem a pigmentek minőségére, a meseszép árnyalatokra figyeltek, hanem arra, hogy a csomagolások könnyebb fogást ígérjenek.

Elsőként a szempillaspirálokhoz kínált tubusok debütálnak (kifejezetten barátságos, 11 dolláros áron), méghozzá háromféle verzióban: egy szögletes formájú (a spirál mindkét végéhez könnyen illeszthető), egy gyűrűs végű, amelyen az ujjunkat átbújtatva tudunk biztosabb fogással sminkelni, és egy biztonsági fejjel ellátott, amely fogantyúként üzemel.

A Square Grip, Ring Grip és Safe Grip néven futó speciális termékei szállítását június 3-tól kezdi meg a cég, és a világ összes pontjára elviszik majd őket az ígéretek szerint.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség