Jázmin és Aladdin szerelmére épült a tavasz legszebb sminkkollekciója

2019. április 03. |

A tavasz szinte kötelezi a sminkmárkákat, hogy a lehető legszínesebb, virágoskerteket idéző szériákkal jöjjenek ki. A M.A.C a májusi Aladdin film vetítéséhez igazított Disney Aladdin sminkkollekciójával extra magasra teszi a lécet.

A sminkfüggőknek, gyűjtőknek és a Disney-rajongóknak a tavasz híre lehet, hogy a M.A.C új, limitált kiadású sminkkollekciójával a színek új élményét adja, mégpedig túlzás nélkül. Persze úgy fest, a márka, mint mindig, most is jól időzít, mesebeli kollekciójának megjelenését a május 24-től vetített Disney klasszikus, az Aladdin (Manifest Your Magic) live-action adaptációjához igazítja.

A sorozat különlegessége, hogy tényleg az egzotikus mesék világát idézi meg, és nemcsak gyönyörű sminkárnyalatokkal, gazdag pigmentekkel, ugyanis maga is csomagolás is egészen káprázatos. A „gyönyörű és elszánt” Jázmin hercegnő által inspirált színekben pompázó termékek között ajak-, orca- és szemhéjsminkek szerepelnek.


A Disney Aladdin sminkkollekcióban állítólag egy seregnyi csodálatos metálfény, matt, ragyogás és ékszerszerű árnyalat kap helyet, csupa olyan kincs, ami Aladdin barlangjában is megállná a helyét, ígéri a márka. A csomagolás dizájnját Agrabah (Alladin és Jázmin izgalmas történetének helyszíne) gazdag mintái és vibráló színei ihlették.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin