Jázmin és Aladdin szerelmére épült a tavasz legszebb sminkkollekciója

2019. április 03.
A tavasz szinte kötelezi a sminkmárkákat, hogy a lehető legszínesebb, virágoskerteket idéző szériákkal jöjjenek ki. A M.A.C a májusi Aladdin film vetítéséhez igazított Disney Aladdin sminkkollekciójával extra magasra teszi a lécet.

A sminkfüggőknek, gyűjtőknek és a Disney-rajongóknak a tavasz híre lehet, hogy a M.A.C új, limitált kiadású sminkkollekciójával a színek új élményét adja, mégpedig túlzás nélkül. Persze úgy fest, a márka, mint mindig, most is jól időzít, mesebeli kollekciójának megjelenését a május 24-től vetített Disney klasszikus, az Aladdin (Manifest Your Magic) live-action adaptációjához igazítja.

A sorozat különlegessége, hogy tényleg az egzotikus mesék világát idézi meg, és nemcsak gyönyörű sminkárnyalatokkal, gazdag pigmentekkel, ugyanis maga is csomagolás is egészen káprázatos. A „gyönyörű és elszánt” Jázmin hercegnő által inspirált színekben pompázó termékek között ajak-, orca- és szemhéjsminkek szerepelnek.


A Disney Aladdin sminkkollekcióban állítólag egy seregnyi csodálatos metálfény, matt, ragyogás és ékszerszerű árnyalat kap helyet, csupa olyan kincs, ami Aladdin barlangjában is megállná a helyét, ígéri a márka. A csomagolás dizájnját Agrabah (Alladin és Jázmin izgalmas történetének helyszíne) gazdag mintái és vibráló színei ihlették.