A 4 az 1-ben sminkecset, ami neked is kell tavaszra

2019. március 11.
A március sminkújdonságok özönét hozta el. A nagyon színes felhozatalból mi most a praktikum terén legizmosabb indulót, az Avon új multifunkciós sminkecsetét mutatjuk be.


Nem is kérdés, hogy egy sminkelésben gyakorló nőnek kevés megbízhatóbb segítsége van, mint egy jó sminkecset. Azoknak, akiknek a professzionális jelző mellett fontos húzószó a praktikum, az Avon mutat egy izgalmas tavaszi újdonságot.

A márka új, multifunkciós ecsetje (4 az 1-ben sminkecset szemre és ajakra: 1 699 Ft, 2 az 1-ben sminkecset: 1 999 Ft) abban nyújt segítséget, hogy a sminkeléshez minden fontos eszköz azonnal kéznél legyen. A 4 az 1-ben dizájnban is erős beauty eszköz a szemre és az ajkakra specializálódott, a satírozó szivacs és a szemhéjpúder ecset segítségével a szemünkön könnyen eldolgozhatjuk a szemfestéket, míg a rúzsecsettel egyszerűen vihetjük fel az ajakrúzsainkat.

A szemhéjtus, de szemöldökformázónak is használható ecsetet azért szeretjük majd, mert hozzájárul, hogy szép, precíz tusvonalat húzzunk vagy épp a szemöldökformázást sajátítsuk el vele. A 2 az 1-ben sminkecset szivacsos részével pedig tökéletesen eldolgozhatjuk az alapozót és a korrektort, míg a másik végével egyenletesen vihetjük fel a bronzosítót és a púdert!