A világ legjobb testű szupermodellje elárulta szépségtitkait

2019. április 05.
Elle Macpherson beceneve nem véletlenül volt The Body, azaz A test évekig a sajtóban. Az 55 éves szupermodell nemrég olyan interjút adott, amelyben fellebbenti a fátylat tökéletes alakja titkairól.

Az egészségtudatos modell nemrégiben töltötte be az 55. életévét, ennek örömére pedig egészen őszintén vallott azokról a praktikákról, amelyekkel nemcsak elérte, hogy a legjobb testű nőként emlegessék az utóbbi évtizedekben, de meg is őrizte ezt a jeles pozíciót és a hibátlan alakját. A Dailymailnek adott interjújában bevallotta, hogy a bomba formához számára tulajdonképpen 3 dolog szükséges: a nyers étkezés, egy jó aszalógép, és az „oil pulling”, vagyis olajhúzás – mindez persze a rendszeres testmozgás mellett.

Az aszalógépek áldásos hatását az ausztrál modell mellett egyre többen ismerik fel, ezek a szerkezetek fűszerek, húsok, gyümölcsök és zöldségek aszalását végzik forró levegős keringtető rendszerrel. Gyors és egyenletes aszalást végeznek, így tényleg nagyon kényelmesen kerülhet az asztalunkra megannyi finomság zsírban sütés nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blue 💙- Thankyou @gilles_bensimon @elle_russia and our fabulous glam squad.

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 29., 2018, időpont: 6:16 (PST időzóna szerint)

Mivel Elle „nagyrészt vegán életmódot folytat”, inkább az organikus, az adott évszakra jellemző zöldségekkel pakolja tele az aszalóját. „Amikor valamilyen meleg fogásra vágyom a sok nyers után, jöhet egy buggyantott tojás, napraforgó- vagy a búzamentes rozskenyér, nyers zabpehely némi agave sziruppal, vagy nyers, mandulatejes chiapuding.” – mondja a modell, aki a házi sütésű, magvas kenyerekre esküszik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blue 💙- Thankyou @gilles_bensimon @elle_russia and our fabulous glam squad.

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 29., 2018, időpont: 6:16 (PST időzóna szerint)

Sportos alkatát a lovaglásnak, úszásnak, a hosszú sétáknak és a jógának köszönheti, míg az egészségének fontos pillére az olajhúzás is.

Na de mi is az az olajhúzás?

Az ősi, olajjal való szájöblögetős módszer, az olajhúzás állítólag kiváló fertőtlenítő. Sokan az Auyrvedához társítják, lényege a baktériumok semlegesítése az szájban, a fogak épségének megóvása, fogfehérítés, és az íny megerősítése. A modell reggelente mintegy 10 percig tart kókuszolajat a szájában.

Ami pedig a külsejét illeti, Elle a hétköznapokban a PapPaw ajakbalzsammal kísért nude sminkre, és a természetes, laza hullámokra esküszik, ahogyan az életmódjában, a külsejében is a természetességet vallja.


„Korabeli” fitneszvideó Elle-ell