Jön a villámgyors smokey eye sminket ígérő szemhéjpúder

2019. május 09. |

A füstös szem atombiztosan tartja magát a sminktrendek között. Erre és a felgyorsult éltvitelre építve hozza ki júniusban a Bourjois 1 Seconde szemhéjpúderét.


A Bourjois 1 Seconde Szemhéjpúder júniustól elérhető az ígéretek szerint Magyarországon, mégpedig 4499 forintos javasolt áron. Apró, kerek, átlátszó fedelű csomagolásban érkezik, és már a neve is jelzi, egy villámgyors, smokey eye sminkzseni.

Háromféle szemhéjfestéket tár fel, a világostól a sötétig, valamint egy szemhéj formájú applikátort. Használata kifejezetten egyszerű, az applikátor kis fejét rányomjuk a három árnyalatú palettára, oda-vissza mozgatjuk a színeken, majd rányomjuk a szemhéjunkra.

A másodpercek alatt elkészülő füstös szemet persze többféle árnyalatban is kipróbálhatjuk. Az új 1 Seconde Szemhéjpúder négy árnyalatban érhető el, a természetestől a merészig. Ott a Brun-ette-a-dorée (02), egy intenzív aranyszínű variáció a klasszikus füstös sminkhez, egy hihetetlenül kifinomult kék paletta, illetve a pirosító tónusú Half nude (05). Mindez ultra lágy por textúrában, intenzív színnel és tartós, szatén végeredménnyel.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban! 60 felett

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban!

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel antigyökök

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel