Jön a villámgyors smokey eye sminket ígérő szemhéjpúder

2019. május 09.
A füstös szem atombiztosan tartja magát a sminktrendek között. Erre és a felgyorsult éltvitelre építve hozza ki júniusban a Bourjois 1 Seconde szemhéjpúderét.


A Bourjois 1 Seconde Szemhéjpúder júniustól elérhető az ígéretek szerint Magyarországon, mégpedig 4499 forintos javasolt áron. Apró, kerek, átlátszó fedelű csomagolásban érkezik, és már a neve is jelzi, egy villámgyors, smokey eye sminkzseni.

Háromféle szemhéjfestéket tár fel, a világostól a sötétig, valamint egy szemhéj formájú applikátort. Használata kifejezetten egyszerű, az applikátor kis fejét rányomjuk a három árnyalatú palettára, oda-vissza mozgatjuk a színeken, majd rányomjuk a szemhéjunkra.

A másodpercek alatt elkészülő füstös szemet persze többféle árnyalatban is kipróbálhatjuk. Az új 1 Seconde Szemhéjpúder négy árnyalatban érhető el, a természetestől a merészig. Ott a Brun-ette-a-dorée (02), egy intenzív aranyszínű variáció a klasszikus füstös sminkhez, egy hihetetlenül kifinomult kék paletta, illetve a pirosító tónusú Half nude (05). Mindez ultra lágy por textúrában, intenzív színnel és tartós, szatén végeredménnyel.