Tusfürdőbe ágyazták a borotvagélt

2019. június 04.
Tombol a szőrtelenítési szezon, borotvák, epilátorok és gyantacsíkok sokasága dolgozik a sima lábakért. A szőrszáleltűntetés művészetéhez most a Nivea egy határozottan izgalmas új termékkel is csatlakozott, mégpedig egy tusfürdő funkcióval kombinált borotvagéllel.

A borotválkozás a nők számára a legkönnyebb és legkézenfekvőbb szőrtelenítési módszer, hiszen nem időigényes, és túlzott előkészületekre sincsen hozzá szükség. Legyen szó a lábak, a hónalj, vagy intim területek borotválásáról, mindegyik gyorsan megvan, az eredmény pedig magáért beszél.

 

Ma már profi borotvák, kímélő habok, gélek segítik a műveletet, de a Niveának köszönhetően mostantól a tusolás közben használható, 2in1 Tusfürdő és Borotvagél (999 Ft) névre keresztelt termékükkel is dolgozhatunk a sima lábakon. Az újonc lényegében egy magnóliakivonatot tartalmazó borotvagél és tusfürdő, amely gyengéden tisztít, miközben tökéletes pengesiklást biztosít borotválkozás közben. Nagyon finom, krémes habbá változik a zuhany alatt, miközben mélyen hidratálja a száraz, érzékeny bőrt.

Hogyan borotválkozzunk helyesen?

A helyes borotválkozási technikával könnyedén eltávolíthatjuk a borostát, és megelőzhető a bőr kipirosodása, vagy a szőrbenövés. Rendszeresen cseréljük a borotvánkat, vagy annak pengéjét. Az új pengékkel hatékonyabb a borotválkozás és elkerülhető a gyakori irritáció is. Érdemes zuhanyzás közben borotválkozni, mert a forró víz és a pára megnyitja a pórusokat és a borotvahab vagy a tusfürdő felpuhítja a hónalj szőrzetet. Így kisebb az esély az irritációra és alaposabban végezhető el a borotválkozás.

Fotó: Nivea, Unsplash