Sárgabarack vajat a kézre?

2019. február 13.
A “zöld” hozzáállás több, mint múló trend, sokkal inkább egyfajta gondolkodásmód, amely már a modern lét részévé vált. Egy új, izgalmas és 90 százalékban természetes eredetű összetevőkből felálló termékcsalád mostantól még zöldebbé teszi a kínálatot.


A nők körében, minden generációban egyre növekvő érdeklődés mutatkozik a természetes szépségápolási termékek iránt. A Green Marionnaud egy friss hajtás ezen a téren, egy olyan új márka, amely egészen gazdag bőrápoló termékcsaláddal jött ki. A tiszta bőrápoló széria tagjaiban minden szépítő alkotóelem (több mint 90 %-ban természetes eredetűek az összetevők) nyers állapotában kerül felhasználásra, legyen az a növényi összetevő magja, gyökere, levele, gyümölcse vagy virága. Minden termék természetes eredetű összetevőkből áll, de emellett a kellemes illatokra is figyelt a gyártó.

Szépülj chiával és répával

De nézzük, mi mindent is találunk a zöld családban: tápláló ajakbalzsam kókuszolajjal, nyugtató sminklemosó olaj chia maggal, hidratáló arcbalzsam mandulavajjal, hámlasztó arcradír gránátalma maggal, frissítő sminkeltávolító gél bambusz kivonattal, hidratáló arckrém goji bogyóval, tápláló arcolaj körömvirág szirommal, tisztító arcmaszk répa kivonattal, vitalizáló pormaszk uborka kivonattal, és végezetül a szinte étlapra kívánkozó összetevőjű, puhító kézkrém sárgabarack vajjal.

Fotó: Dose Juice, Unsplash