Digitális fejlesztéssel küzd az óceánok élővilágáért a szépségmárka

2019. június 18. |

A Lush digitális csapatának legújabb találmánya a Lush Lens. A #LushLabs app új funkciója feleslegessé teszi a csomagolást, így csökkenti a termékek környezetterhelését.

Megszokhattuk, hogy a digitális jövőből egyre több szépségmárka, és egyre kreatívabb módon veszi ki a részét. A Lush ezúttal is a környezet, a természet, és az állatok védelme felé fordította a figyelmét, egy igen szerethető projekttel. És hogy mi is az új app lényege? A telefonod kameráját és a gépi tanulást hasznosító módszer segítségével a Lush Lens magától felismeri az adott terméket, amiről egy gombnyomásra részletes összetevőlistát, használati utasítást és videókat kapsz.

Miért éppen ez az app?

Naponta körülbelül 8 millió darab műanyagszemét kerül a világ óceánjaiba. Évente 100 ezer tengeri emlős és teknős, illetve 1 millió tengeri madár pusztul el a műanyagszennyezés következtében (a Surfers against Sewage statisztikái.)

Pucér múlt és pucér jövő

A Lush 30 éve gyárt pucér (csomagolásmentes) termékeket. A Lush Lens a következő lépés az egyszer használatos műanyagok teljes felszámolása felé vezető úton. A márka teljes pucér kollekciója felismerhető a Lush Lens segítségével. A #LushLabs app új verziója egyébként június 1-től már elérhető iOS és Android rendszerekre. Indulását a cég összekötötte a legújabb, a tokiói Shinjukuban található üzletének megnyitójával – a technológia-központú vásárlási élményt kínáló bolt remekül hasznosítja a Lush Lens szuperképességeit.

A digitális innovációkkal egy időben a Lush két teknőcös újdonságot is bevezetett, az óceánok világnapját (június 8.) ünnepelve.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóihoz passzoló árnyalatú maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóihoz passzoló árnyalatú maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin

Álomszép szemsminkek a maszk fölé arcmaszk

Álomszép szemsminkek a maszk fölé