Szilárd alapozó a jelen sztárja

2018. október 10.
A Lush Slap Sticks szilárd alapozó - érkezése nem túlzás ezt mondani – átütő jelentőséggel bír. Környezetbarát, pucér csomagolása mellett sokszínű újonc is. A vegán alapozó 40 árnyalatban, 3 tónusban elérhető, remekül építhető és közepes fedést nyújt.

A szilárd alapozó termékcsalád új, szilárd utat jelöl ki a folyékony, habállagú, vagy éppen cushion verziójú alapozók világában. A rétegezhető fedést és természetes arcszínt biztosító Lush újdonság sima, egyenletes fedést nyújt, ráadásul nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem azokra a közösségi projektekre is, amelyektől az összetevőket beszerzik hozzá.

Nagy ereje abban áll, hogy tényleg hamvas hatást eredményez, ennek oka pedig a luxus összetevőkben rejlik. Vagyis a helyes kis csepp alakú szilár „must have” kozmetikum minden használatakor hidratálja, lágyítja és fiatalítja a bőrt. Az alapozó 40 árnyalatban (meleg, hűvös, valamint semleges tónusban) kapható, így minden arcbőr olyan gyönyörű gondoskodásban részesül, mint soha azelőtt.
A Lush Slap Sticks egyébként nem csak állaga miatt izgalmas újdonság. Kiválóan fölépíthető termék, mely kézműves módszerekkel előállított, értékes összetevőkből és pigmentekből áll. Tele vannak bőrpuhító dióolajokkal, melyek sugárzóvá teszik az arcbőrt.

Tényleg brutál jó összetevők, még jobb cél

Ez a közepes fedést nyújtó alapozó 14% pigmenttel és 45% indonéz kókuszolajjal készül, így végre búcsút mondhatsz a régi, maszkszerű hatást nyújtó alapozóknak. Arcbőröd egész napra friss megjelenésű marad, és pontosan olyan szintű fedést alkalmazhatsz, amilyet szeretnél. És ami a legszebb az egészben, a természetbarát mivolta. „Szilárd formátumúvá tettük az alapozót, melyet sokan naponta használnak, és ezzel nagy lépést tettünk a műanyag csomagolóanyagok mennyiségének csökkentése érdekében. S mindezt anélkül, hogy akár a minőségből, akár a hatékonyságból engedtünk volna” – Rowena Bird, a Lush társalapítója és termékfejlesztője.

Így használd

Ebből a formulából egy kevés is elég, ami azt jelenti, hogy egészen finom árnyalatot is felvihetsz vele, de akár az egész arcodat is sugárzóvá teheted. Csak vidd fel a rétegeket egymás után egy ecsettel, az ujjbegyeddel, vagy akár magával a tömbbel, amíg kialakul az általad kívánt fedés és arcod hamvassá, sugárzó megjelenésűvé válik.