Influenszerek a múzsái az új lila és rózsaszín körömlakkoknak

2019. július 03.
Bemutatták az Indigo Nails legújabb kollekcióit és Home Spa termékvonalát. Az újoncokat a rózsaszín és lila árnyalati, na és persze a social media influenszerei inspiráltak.

Egészen elképesztő színskálán, azaz árnyalatskálán vibrál az Indigo legújabb kollekciója, amely a Nailfluencer nevet viseli. Dinamikus, élettel teli rózsaszínek és lilák adják az alapját az új, trendi körömlakk sorozatnak, amely 10 meleg színárnyalatában sorakozik fel. Az új Indigo kollekció múzsái ezúttal, ahogyan arra az elnevezés is utal, a világháló influenszerei voltak.


A magas minőségű alapanyagairól ismert Indigo Nails a körömkozmetikai ipar trendteremtő és innovatív játékosa, amit szépen visszatükröznek az aktuális kollekció kampányképei is. Nálunk külön piros pont jár a márkának, amiért termékeit egészségbarát és csúcsminőségű verzióban fejleszti.

Influenszer kollekció, Hashtag árnyalat

De hogy ne csak a rózsaszín, lila körömlakk újdonságokról beszéljünk, a márka HOME SPA vonalának palettáján is akad pár izgalmas új belépő. Shea vajak, kézkrémek, testápolók, parfüm illatú körömbőr ápoló olajak, argánolajas testpermet és nem utolsó sorban testradír és lábkrém is segít, hogy tökéletes formába hozzuk elsősorban láb- és kézfejeinket..

Az Indigo sikertörténet

Az Indigo jelenleg az egyik legismertebb kozmetikai márkaként tartjuk számon, de kevesen tudják, honnan is ered… 2011-ben jött létre a cég Lengyelországban, 2012-től pedig Magyarországon is elérhető. Az általuk képzett nail stylist gárda világszerte több mint 1000 érmet vitt haza különböző szakmai bajnokságokról, ami elég meggyőző teljesítmény. Egy hétvége alatt több mint 100 díjat zsebeltek be a londoni és madridi Nailympia illetve Nailimpion bajnokságokon a tavalyi évben, melyek az iparág legfontosabb eseményei közé tartoznak. Termékeik mára világszerte ismertek, és 50 országban értékesítik.

Glass Summer kollekció

Glass Summer kollekció

Santorini Sicilian Orange körömlakkok

Santorini Sicilian Orange körömlakkok