Unikornis körömlakk az idei nyár fesztiválőrülete

2019. június 12. |

California Glow néven jött ki az Avon egy négytagú, vibráló, nyári sorozatttal. A kollekció a fesztiválszezon és a kaliforniai ragyogás jegyében született.

A fergeteges nyári bulik ihlették az Avon idei új fesztivál kollekcióját, amely kirobbanó színekkel és ragyogó sminkekkel készít fel bennünket a szezonra. Megtalálhatunk köztük minden olyan újdonságot, amely jól jöhet nem csak fesztiválokon, de bármelyik forró nyári napon. De nézzük, miből is áll fel a sminkes fesztiválkvartett.


A mark. unikornis körömlakk (1 400 Ft) csodás manikűrt ígér a kellemes és színes árnyalataival. A fesztiválokra még variálhatjuk is őket, színátmenetes, unikornis hatású körmöket alkotva. A ragyogós alap, pláne egy egész estés buliban. A mark. folyékony highlighterével (3 500 Ft) gyönyörű és ragyogó sminkünk lehet, ugyanis minden bőrtónushoz illik, könnyen eldolgozható. Nagy előnye, hogy már egy csepp is elég a fénylő hatásért, így érdemes óvakodni a felvitelekor, hogy véletlenül se essünk túlzásokba.


A mark. Big and Magical szempillaspirál (1 999 Ft) lágyan csillámló színes árnyalataival dúsítja a szempillákat, és igéző tekintetet varázsol, mégis számunkra a kollekció egyik legkülönlegesebb darabja a mark. sminktetováló toll (2 200 Ft). A kollekció negyedik darabjával szabadon és bátran díszíthetjük arcunkat csillag vagy épp villám formával.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Mitől lesz luxus egy arckrém? arcápolás

Mitől lesz luxus egy arckrém?