Unikornis körömlakk az idei nyár fesztiválőrülete

2019. június 12.
California Glow néven jött ki az Avon egy négytagú, vibráló, nyári sorozatttal. A kollekció a fesztiválszezon és a kaliforniai ragyogás jegyében született.

A fergeteges nyári bulik ihlették az Avon idei új fesztivál kollekcióját, amely kirobbanó színekkel és ragyogó sminkekkel készít fel bennünket a szezonra. Megtalálhatunk köztük minden olyan újdonságot, amely jól jöhet nem csak fesztiválokon, de bármelyik forró nyári napon. De nézzük, miből is áll fel a sminkes fesztiválkvartett.


A mark. unikornis körömlakk (1 400 Ft) csodás manikűrt ígér a kellemes és színes árnyalataival. A fesztiválokra még variálhatjuk is őket, színátmenetes, unikornis hatású körmöket alkotva. A ragyogós alap, pláne egy egész estés buliban. A mark. folyékony highlighterével (3 500 Ft) gyönyörű és ragyogó sminkünk lehet, ugyanis minden bőrtónushoz illik, könnyen eldolgozható. Nagy előnye, hogy már egy csepp is elég a fénylő hatásért, így érdemes óvakodni a felvitelekor, hogy véletlenül se essünk túlzásokba.


A mark. Big and Magical szempillaspirál (1 999 Ft) lágyan csillámló színes árnyalataival dúsítja a szempillákat, és igéző tekintetet varázsol, mégis számunkra a kollekció egyik legkülönlegesebb darabja a mark. sminktetováló toll (2 200 Ft). A kollekció negyedik darabjával szabadon és bátran díszíthetjük arcunkat csillag vagy épp villám formával.