Szibériai elektroművész a YSL új modellje

2019. július 10.
A YSL Beauty nemrég adta hírül, hogy Nina Kraviz-et választotta új arcául. A francia luxusmárkának a fiatal elektronikus zeneművésze az első orosz Music Talentje.

A lázadó szellemiség és „edgy” sminkek jellemzik az YSL Beauty-t vizuálisan, amit most még inkább kihangsúlyoz a márka a legutóbbi kampányarc-választásával. A francia prémium szépségmárka ugyanis azzal a Nina Kraviz-cel kezd együttműködésbe, akit egyedi stílusérzéke, összetéveszthetetlen megjelenése és egyedülálló előadásmódja miatt dicsér egekbe a zenei szakma.

A nemzetközileg is elismert szibériai elektronikus zeneművész, Nina Kraviz két lemezkiadó alapítója és egyben elektronikus zenei szenzáció. Szenvedélye és elszántsága révén került a nemzetközi figyelem terébe, és úgy tűnik, nem csak a zenei szférában.

“A lenyűgöző örökséggel és kreativitással rendelkező Yves Saint Laurent régi rajongójaként, nagyon örülök, hogy a csapattal dolgozhatok Moszkvában, mint az első orosz YSL Beauty Music Talent program” – nyilatkozta a márkával való együttműködésről Nina.

Az YSL Beauty Music Talent program

Az YSL-től nem újdonság egy hasonlóan „merész kettős”. A márka hagyományosan és igen tudatosan nyitott a vakmerő irányzatok, a fiatalság pedig rendre visszatükröződik a márka zenei világ prominens képviselőihez fűződő kapcsolataiban. Most első alkalommal az YSL Beauty Oroszországban választotta ki pártfogoltját, Nina Kravizet aki az év folyamán milliós Instagram követőtáborát backstage információkkal fogja ellátni és megosztja személyes gondolatait a YSL szépségről alkotott víziójáról és a sminktermékeivel kapcsolatban.