Nézd meg te is a Lancôme és Chiara Ferragni első kollekcióját!

2019. július 15.
Az influenszerek koronázatlan királynőjével kollaborál a Lancôme. A francia márka és Chiara Ferragni FlirtyGlow, Chiara’sWay! limitált kollekciója olyan színparádé, amin minden szépségfanatikus örömmel legelteti majd a szemét. Igazi nőies, rózsás és harmatos must-have darabok.

A Lancôme nemzetközi múzsája az a Chiara Ferragni lett, akinek sikere példaértékű. Az Instagramon több mint 16 millió követővel rendelkező olasz influenszernek ez az első smink együttműködésé a francia luxusmárkával, és már a start is rendhagyóra sikerült.

A FlirtyGlow, Chiara’sWay! kollekcióban azonnal felismerhető Chiara védjegye, a „huncut” csillogó szem például a rózsaszín paletta csomagolásán – emellett a 3 exkluzív L’Absolu Mademoiselle Shine rúzson, L’Absolu Lacquer szájfényen és Hypnôse Drama szempillaspirálon kacsintanak ránk vissza ezek a szemek. A meseszép széria csillogó és fényes, mindemellett pedig olyan rózsás, harmatos ragyogást sorakoztat fel, amivel nagyon szépen harmonizál a nőies dizájn.

„Szerettem volna létrehozni egy olyan sminkkollekciót, amely 100% -ban az én stílusom. Ezért is csatlakoztam a Lancôme csapatához. Olyan terméken és kommunikáción dolgoztunk, amely az én generációm számára fontos. Huncut, inspiráló és szórakoztató- a projekt három kulcsszava. Hiszem, hogy a smink egy fegyver lehet, hogy jobban érezhessük magunkat, mikor a mindennapi kihívásokkal nézünk szembe.” – mondta el az új, Magyarországon is elérhető (Marionnaud online) kollekciója megjelenése kapcsán Chiara Ferragni.

A mi kedvencünk:

Az új Flirting paletta a kollekció sztárja (4 Rúzs különleges árnyalatokban, 4 Szemhéjpúder árnyalat az egyedi stílus kialakításához, 1 rózsás pirosító árnyalat, 3 csillogó Highlighter, 1 szájfény a look befejezéséhez), egy nagyon erős Instagram-faktor, a csillogó hatásnak és a Chiara Ferragni kollekció jellegzetes szemes logójának köszönhetően. A csillogó és rózsás, fémes árnyalatok találkozása ez – amelyeket egyébként Chiara öltözködése inspirált, ha követitek, biztosan felismeritek a jegyeket- a limitált kiadású csomagolással, amelyet ő maga tervezett.