Ismerd meg a világ legdrágább rúzsait

2019. július 19.
Több tízezer forintos, ékszerszerű rúzsok hadát állította rajthoz és tesztelte le egy brit portál. Máris mutatjuk, hogy teljesítettek a luxus ajakápolók a versenyben.

A Dailymail szépségrovatában izgalmas tesztre bukkantunk a napokban. A brit portálon a világ legdrágább prémiumrúzsainak szépségét és tudását mérték össze, és értékelték. A luxus szektor legpompásabb ajakrúzsai közt nagyágyúkat, a magyar piacon kevésbé ismert exkluzív márkákat is találunk, de nem hiányzik a sorból a főleg luxus cipőiről ismert Christian Louboutin márka rúzsa sem. A tesztelt rúzsok sora egészen káprázatos, szerepelnek közöttük utántölthető darabok is, a legtöbb pedig akár ékszernek is beillene egy női retikülben.

Egy erős felső-középkategóriás rúzs árának akár a háromszorosát is simán elkérik a gyártók a hasonló rúzsokért, de mielőtt befektetnének ekkora összeget, sokan szívesen hallanának gyakorlati tapasztalatokat és az ár-érték arányokról is. A brit szerkesztők megkönnyítve a luxus rúzsokra vágyók dolgát, tízpontos skálán osztályozták a letesztelt prémium rúzsokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La Bouche Rouge Paris (@laboucherougeparis) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2019, időpont: 9:00 (PDT időzóna szerint)

La Bouche Rouge, újratölthető
ára: 44 ezer forint

A francia rúzs a művészlelkű, kifinomult közönség kedvence lehet, akiknek fontos, hogy parabén-mentes, méhbarát (méhviasz-mentes) sminkterméket használjanak. Ragyogó színek, bőrtokban, tükörrel a csomagolás alján.

A rúzs formulája: 9/10

Ragyogásfaktor: 8/10

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Serge Lutens (@sergelutens) által megosztott bejegyzés, Jan 15., 2018, időpont: 4:07 (PST időzóna szerint)

Serge Lutens, újratölthető
ára: 21 ezer forint

A Fard a Levres a parfümmester kreativitására példa sminktermékek terén. Apró, érdekes megjelenésű, és az ereje a pigmentekben és az izgalmas színválasztékban rejlik.

A rúzs formulája: 9/10

Ragyogásfaktor: 7/10

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christian Louboutin Beauty (@louboutinbeauty) által megosztott bejegyzés, Jún 12., 2019, időpont: 10:16 (PDT időzóna szerint)

Christian Louboutin
ára: 25 ezer forint

Nyakon is viselhető, cserébe nem újratölthető. Természetesen a jellegzetes Louboutin-piros színben…

A rúzs formulája: 8/10

Ragyogásfaktor: 9/10

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Annahar Lifestyle (@annaharlifestyle) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2019, időpont: 5:06 (PDT időzóna szerint)

Guerlain, újratölthető
ára: 17 ezer forint (a tok plusz rúzs)

A Rouge G de Guerlain dupla dinamit, tükörként is működik a tok, kényelmes, praktikus kialakítással. Kifejezetten luxus érzetet ad, a márka szatén és metálos hatású rúzsairól pedig nekünk is csupa jó tapasztalataink vannak.

A rúzs formulája: 8/10

Ragyogásfaktor: 8/10

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bond No. 9 Fragrances (@bondno9ny) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2019, időpont: 8:39 (PDT időzóna szerint)

Bond no. 9, újratölthető

ára: 35 ezer forint

Gyönyörű pinkek, pirosak gazdagítják a kollekciót. A mágneses tok itt tényleg szinte ékszerhatású, igaz, itt a tükör luxusa már nincs meg.

A rúzs formulája: 8/10

Ragyogásfaktor: 9/10

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nước Hoa – Mỹ Phẩm Chính Hãng (@nuochoa_myphamchinhhang) által megosztott bejegyzés, Febr 8., 2019, időpont: 8:15 (PST időzóna szerint)

Kilian Le Rouge Parfum
ára: 15 ezer forint

A Scented rúzs különlegességét az illat adja, nem is akármilyen. Neroli és vanília. A piros színskálán mozgó rúzsok nevei közt olyan jól csengő elnevezéseket találunk, mint Aphrodisiac Rouge és Dangerous Rouge.

A rúzs formulája: 8/10

Ragyogásfaktor: 8/10