Magyarországra is megérkezett Tom Ford smink kollekciója

2019. július 16.
Gyönyörűszép, ragyogó színben játszó sminkcsapattal erősít a Tom Ford Magyarországon. Az online elérhető kollekció darabjait ősztől az üzletekben is meg lehet majd vásárolni.

A Tom Ford – itthon egyelőre csak a világhálón – felsorakoztatott sminkskáláján egy sor parádés szépséget találunk: rúzsok, púderek, dögös, ultra-pigmentált szemhéjfestékek és szemöldökceruzák mutatják meg, hogy Tom Ford nem tud még sminkek terén sem mellényúlni. A divat és a parfümvilág mellett a make-up szekciója is álomszép a márkának. Mutatjuk is a bizonyítékokat, precízen, termékcsoportokra osztva. Ismerkedjetek meg velük.


Tom Ford rúzs kollekció

Tom Ford számára nem létezik drámaibb kiegészítő a tökéletes ajkaknál. Az ajak az arc középpontjában van, ereje pedig abban rejlik, hogy a nő teljes kinézetét meg tudja határozni. Tom Ford modern elképzelése a tökéletes sminkből inspirálódott minden egyes rúzsárnyalat esetében. A ritka és egzotikus összetevők, mint a szójabab kivonat, murumuru vaj és kamillaolaj ultra-krémes textúrát alkotnak és gondoskodnak a hihetetlenül könnyű, egyenletes felvitelről. A hab pedig a tortán: a különleges eljárással készült pigmentek gyönyörű árnyalatokat és hosszan tartó fedést biztosítanak.

Tom Ford Eyes – szemöldök formázása

A szemöldök meghatározó karaktere az arcnak. A Tom Ford Brow Sculptor szemöldökceruza egyedülálló kialakításának és ferde végének köszönhetően könnyen formázhatod szemöldökeid vékony vagy vastag vonásokkal. Tökéletes és egyben természetes formát alakíthatsz ki a sörtés fésű segítségével. Az igazi „Tom Ford look” elkészítéséhez elengedhetetlen a szimmetrikus, definiált szemöldök. A Fiber Brow Gel segít mindezt elérni, és feltölteni a szemöldök hiányzó részeit, természetes hatást nyújtva.

Tom Ford Eyes – ultra-pigmentált szemhéjfestékek

Az Eye Color Quad szemhéjfestékek négy gazdag, ultra-pigmentált árnyalatot tartalmaznak. Segítségükkel különböző sminkeket készíthetsz, a kifinomult és természetes szemektől kezdve egészen a csábító, füstös tekintetig. A Cream Color For Eye intenzív, ultra-pigmentált, hosszan tartó krémes szemhéjfestéket pedig a sugárzó tekintetért vetheted be.


Tom Ford Summer Soleil

Ez a kollekció a napbarnított, ragyogó hatásért született, megtalálható benne egy cushion compakt alapozó, bronzosítók, highlighterek, ahogyan a magas fényű rúzsok is.