3 tüzes színű rúzsújdonság

2019. augusztus 07.
Unjuk a bevált, a drogériák polcairól rutinszerűen leemelt kedvenc rúzsunkat? 3 izgalmas új választást mutatunk be.

Giorgio Armani Lip Maestro Passione
A Lip Maestro Passione a Lip Maestro egy új, exkluzív kiadása, amely a 408-as árnyalatban jelenik meg. Igazi tüzes darab, nemcsak nyárra tökéletes, hanem a téli szürkeségben is nagyon jó választás. A textúrát nem ismerőknek alig pár dolgot érdemes megjegyezniük a Lip Maestro szériáról: intenzív, csábító, vibráló színek jellemzik a Giorgio Armani új generációját jelentő rúzsokat.

11 700 Ft

Chanel Rouge Allure Ink Fusion

2016-ban a Chanel csavart egyet a matt folyékony ajaklakkok piacán a Rouge Allure Ink család bevezetésével. Hihetetlenül kényelmes, bársonyos puha textúra, ugyanakkor intenzív szín. Az október 1-jétől érkező Rouge Allure Ink Fusion egy új generációs folyékony ajakrúzs családja a márkának, kifejezetten könnyű, mindez folyékony, géles formulával. Az új család születésének híre még annyira friss, hogy egyelőre árat sem tudunk hozzá….

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick – Strawberry Crush

A limitált szériás folyékony rúzs üde, de mégis vadító, nyárias színben ösztönöz egy kis újításra. Az influenszer a merész színekről ismert rúzsok terén, de a tartóssága miatt is szeretni fogjuk Jeffree kultikus sorozatának rúzsát.
6890 Ft