3 tüzes színű rúzsújdonság

2019. augusztus 07. |

Unjuk a bevált, a drogériák polcairól rutinszerűen leemelt kedvenc rúzsunkat? 3 izgalmas új választást mutatunk be.

Giorgio Armani Lip Maestro Passione
A Lip Maestro Passione a Lip Maestro egy új, exkluzív kiadása, amely a 408-as árnyalatban jelenik meg. Igazi tüzes darab, nemcsak nyárra tökéletes, hanem a téli szürkeségben is nagyon jó választás. A textúrát nem ismerőknek alig pár dolgot érdemes megjegyezniük a Lip Maestro szériáról: intenzív, csábító, vibráló színek jellemzik a Giorgio Armani új generációját jelentő rúzsokat.

11 700 Ft

Chanel Rouge Allure Ink Fusion

2016-ban a Chanel csavart egyet a matt folyékony ajaklakkok piacán a Rouge Allure Ink család bevezetésével. Hihetetlenül kényelmes, bársonyos puha textúra, ugyanakkor intenzív szín. Az október 1-jétől érkező Rouge Allure Ink Fusion egy új generációs folyékony ajakrúzs családja a márkának, kifejezetten könnyű, mindez folyékony, géles formulával. Az új család születésének híre még annyira friss, hogy egyelőre árat sem tudunk hozzá….

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick – Strawberry Crush

A limitált szériás folyékony rúzs üde, de mégis vadító, nyárias színben ösztönöz egy kis újításra. Az influenszer a merész színekről ismert rúzsok terén, de a tartóssága miatt is szeretni fogjuk Jeffree kultikus sorozatának rúzsát.
6890 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin