Jean Paul Gaultier parfümbe öntötte a meztelen Ádámot és Évát

2019. augusztus 13. |

Gaultier-nek nem erőssége az átlagos illatú és csomagolású parfümök kreálása. A most piacra dobott illatpár, a La Belle és Le Beau esetében sincs ez másként.

A két nyári parfümújdonságot La Belle-t és Le Beau-t öröm nézni, és ebben – lévén Jean Paul Gaultier kreációk – semmi szokatlan nincs. A JPG Classic és Le Mâle szülöttei outfitjüket, azaz csomagolásukat tekintve mezítelenek, de egyáltalán nem fáznak. 

Az új férfi és női illatpár női tagja kifejezetten lelket melengető. A La Belle a keleties vanília illatot hozza, abból is a lélekszépítően frisset, némi vetiverrel és a körte varázslatos zamatával kísérve. A Le Beau, vagyis a férfi illat sem kevésbé komplex: a kókuszfa illata, a bergamott és a tonkabab hármasa alkot itt nagyot.

Estélyi ruhának is beillő meztelenség

A parfümös üvegek szintén jellegzetesen provokatív Jean Paul Gaultier formát öltenek, természetesen paradicsomi időket idéző meztelenséggel. A női illat (Jean Paul Gaultier Classique La Belle edp 50ml, 28 300 Ft) vörös rózsaszínben játszó, egyszerre visszafogott és csábítóan buja csomagolású, míg a férfi verzió (Jean Paul Gaultier Le Male Le Beau edt 75ml, 23 900 Ft)a legfinomabb zöld árnyalatban, szinte mandula színben játszik…


Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás