Jean Paul Gaultier parfümbe öntötte a meztelen Ádámot és Évát

2019. augusztus 13.
Gaultier-nek nem erőssége az átlagos illatú és csomagolású parfümök kreálása. A most piacra dobott illatpár, a La Belle és Le Beau esetében sincs ez másként.

A két nyári parfümújdonságot La Belle-t és Le Beau-t öröm nézni, és ebben – lévén Jean Paul Gaultier kreációk – semmi szokatlan nincs. A JPG Classic és Le Mâle szülöttei outfitjüket, azaz csomagolásukat tekintve mezítelenek, de egyáltalán nem fáznak. 

Az új férfi és női illatpár női tagja kifejezetten lelket melengető. A La Belle a keleties vanília illatot hozza, abból is a lélekszépítően frisset, némi vetiverrel és a körte varázslatos zamatával kísérve. A Le Beau, vagyis a férfi illat sem kevésbé komplex: a kókuszfa illata, a bergamott és a tonkabab hármasa alkot itt nagyot.

Estélyi ruhának is beillő meztelenség

A parfümös üvegek szintén jellegzetesen provokatív Jean Paul Gaultier formát öltenek, természetesen paradicsomi időket idéző meztelenséggel. A női illat (Jean Paul Gaultier Classique La Belle edp 50ml, 28 300 Ft) vörös rózsaszínben játszó, egyszerre visszafogott és csábítóan buja csomagolású, míg a férfi verzió (Jean Paul Gaultier Le Male Le Beau edt 75ml, 23 900 Ft)a legfinomabb zöld árnyalatban, szinte mandula színben játszik…