Dobd fel az őszt 3 vakítóan rózsaszín körömlakkal

2019. szeptember 05. |

A szeptemberi, nyárbúcsúztató hónap elé sokan kicsit félve tekintünk. Mi most három intenzív árnyalatú, játékos és energikus rózsaszín körömlakkal fűtünk be az esőnek és az ősznek.

Őszi bikini

A Pink Bikini árnyalat a CND Vinylux körömlakk családjából azok kedvence lesz, akik még 10 lábkörömmel kapaszkodnának a nyári életérzésbe, ha mással nem, egy pezsdítő, élénk, de mégsem vibráló rózsaszín árnyalattal. Mindemellett a 7 napig tartós formula még az ápolásért is sokat tesz, jojoba olaj, E-vitamin és keratin segítségével.

2990 Ft

Flamenco pinkesítve

Az OPI nagy amerikai klasszikus minőségi körömlakk téren, és úgy tűnik, a színskálában extra erős márka soha nem apad ki az inspirációs forrásokból. Ezt a tényleg izzó pinkjüket például a tüzes flamenco ritmusai inspirálták. Olyan vérpezsdítő, hogy még kasztanyettát sem kell felmarkolnunk, hogy érezzük a latinos életérzést. Mindezt kivételesen nem piros, hanem rózsaszín köntösben.

9800 Ft

A hippoallergén pink

Az IsaDora Wonder Nail sorozatának Think Pinkje egészen szép példa az energetizáló pinkekre. A jókedvre derítő, meseszép rózsaszín árnyalat azonban nem az egyetlen pozitív hozadéka a körömlakknak. Különlegesen hipoallergén, hosszan tartó és gyorsan száradó a formula, ráadásul extraszéles, az egész körmöt befedő ecsettel dolgozhatunk.

3200 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóihoz passzoló árnyalatú maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóihoz passzoló árnyalatú maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin

Álomszép szemsminkek a maszk fölé arcmaszk

Álomszép szemsminkek a maszk fölé