Dobd fel az őszt 3 vakítóan rózsaszín körömlakkal

2019. szeptember 05.
A szeptemberi, nyárbúcsúztató hónap elé sokan kicsit félve tekintünk. Mi most három intenzív árnyalatú, játékos és energikus rózsaszín körömlakkal fűtünk be az esőnek és az ősznek.

Őszi bikini

A Pink Bikini árnyalat a CND Vinylux körömlakk családjából azok kedvence lesz, akik még 10 lábkörömmel kapaszkodnának a nyári életérzésbe, ha mással nem, egy pezsdítő, élénk, de mégsem vibráló rózsaszín árnyalattal. Mindemellett a 7 napig tartós formula még az ápolásért is sokat tesz, jojoba olaj, E-vitamin és keratin segítségével.

2990 Ft

Flamenco pinkesítve

Az OPI nagy amerikai klasszikus minőségi körömlakk téren, és úgy tűnik, a színskálában extra erős márka soha nem apad ki az inspirációs forrásokból. Ezt a tényleg izzó pinkjüket például a tüzes flamenco ritmusai inspirálták. Olyan vérpezsdítő, hogy még kasztanyettát sem kell felmarkolnunk, hogy érezzük a latinos életérzést. Mindezt kivételesen nem piros, hanem rózsaszín köntösben.

9800 Ft

A hippoallergén pink

Az IsaDora Wonder Nail sorozatának Think Pinkje egészen szép példa az energetizáló pinkekre. A jókedvre derítő, meseszép rózsaszín árnyalat azonban nem az egyetlen pozitív hozadéka a körömlakknak. Különlegesen hipoallergén, hosszan tartó és gyorsan száradó a formula, ráadásul extraszéles, az egész körmöt befedő ecsettel dolgozhatunk.

3200 Ft