Inspiráló üzenet az Artdeco szuperdizájnos őszi sminkkollekciója mögött

2019. szeptember 12.
Az Artdeco új Cross the Lines kollekciója művészi magasságokba emeli a dekorkozmetikai termékeket különleges csomagolásának hála. A modern, képzőművészet által inspirált sorozat szerintünk az egyik legszebb az őszi kínálatban, de az „alkotásra” buzdító üzenet is kifejezetten szimpatikus.

„Légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni”– szól az Artdeco mottója a legújabb, őszi kampányukban. A bátorságra, önmagunk, stílusunk felvállalására persze szerencsére egészen sok parfüm- és sminkmárka igyekszik motiválni, de ilyen szépen harmonizáló köntösbe, vagyis csomagolásba bújtatva kevesen teszik – különösen a Beauty Box Trio szemhéjpúder box esetében.

A modern, képzőművészet által inspirált kollekció csomagolását egy falra kifüggesztett kép formájában is szívesen élveznénk, de maguk a termékek is legalább ilyen izgalmasak. Az egész Cross the Lines széria a matt és a fényesek elemek kombinációjával játszik. A sötét árnyalatokat kontrasztba állítja a tiszta fehérrel, szépen igazodva ezzel az idei őszi-téli kifutós sminktrendekhez, arra ösztökélve bennünket, hogy kilépjünk kicsit a komfortzónánkból.

Kedvcsinálóként kiemeljük kedvencünket a kollekcióból, a limitált kiadású Beauty Box Triót. A modern dizájnt hangsúlyozó grafikus vonalvezetésű dobozka tökéletes a márka szemhéjpúdereinek vagy más termékeinek tárolására, de bevethetjük utazáskor, vagy akár csak a táskába rakva a smink napközbeni megigazításához.