Mediterrán koktélozásra hív az ARTDECO új kollekciója

2019. március 20.
Az ARTDECO új, limitált kollekciója a mediterrán életérzést közvetíti. A nyári időszakban kevesebbet sminkelünk, lágyabbak a textúrák, amiket használunk – ehhez pedig jól jön néhány bombabiztos termék, mely a napsütötte bőrt kiemeli és bírja a kánikula megpróbáltatásait is.

1. Színek, színek, színek!

A tavaszi-nyári félévben háttérbe szorulnak a sötétebb színek, helyüket a vibráló, élénk színek veszik át. Az ARTDECO „Flirt With The Mediterranean Life” kollekciójával egy pillanat alatt mediterrán koktélteraszon érezhetjük magunkat. A mediterrán régió színvilágát a rózsaszínek különböző árnyalataival hozhatjuk vissza az arcunkon a márka újdonságai segítségével.

2. Beautybox mágneses rendszerek

A szezonban nem csak a színek, hanem a csomagolás is megújult az ARTDECO-nál: a teraszmotívumos beautyboxokba mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelően válogathat össze termékeket a mágneses kis tartóba, melyben csúszásmechanizmussal tudjuk elérni a palettánkat. Barackos pink, lilák, arany fény és a tenger árnyalatait is magunkkal vihetjük ebben a kompakt tárolóban.

3. Borzos szemöldök

Ívelés, dúsítás és színezés: az ARTDECO új, kétfázisú szemöldöktermékével mindhárom lehetséges! A túlszedett szemöldökök kora lejárt, helyét átvették a természetesre formázott szálak.

+1. Vízálló szem- és szájceruzák

Az ARTDECO vízálló termékei még a legforróbb nyári kánikulában is a helyükön maradnak. Ahogy a márka sminkmesterétől tanultuk, érdemes a rúzsozás végén felvinni a szájceruzát, ezzel tökéletesítve a rúzsunkat.

Élőben jelentkezünk Brush Biankával az ARTDECO új kollekciójának bemutatójáról. Tartsatok velünk! ARTDECO cosmetics

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. március 11., hétfő