Mediterrán koktélozásra hív az ARTDECO új kollekciója

2019. március 20. |

Az ARTDECO új, limitált kollekciója a mediterrán életérzést közvetíti. A nyári időszakban kevesebbet sminkelünk, lágyabbak a textúrák, amiket használunk – ehhez pedig jól jön néhány bombabiztos termék, mely a napsütötte bőrt kiemeli és bírja a kánikula megpróbáltatásait is.

1. Színek, színek, színek!

A tavaszi-nyári félévben háttérbe szorulnak a sötétebb színek, helyüket a vibráló, élénk színek veszik át. Az ARTDECO “Flirt With The Mediterranean Life” kollekciójával egy pillanat alatt mediterrán koktélteraszon érezhetjük magunkat. A mediterrán régió színvilágát a rózsaszínek különböző árnyalataival hozhatjuk vissza az arcunkon a márka újdonságai segítségével.

2. Beautybox mágneses rendszerek

A szezonban nem csak a színek, hanem a csomagolás is megújult az ARTDECO-nál: a teraszmotívumos beautyboxokba mindenki a saját ízlésének és igényeinek megfelelően válogathat össze termékeket a mágneses kis tartóba, melyben csúszásmechanizmussal tudjuk elérni a palettánkat. Barackos pink, lilák, arany fény és a tenger árnyalatait is magunkkal vihetjük ebben a kompakt tárolóban.

3. Borzos szemöldök

Ívelés, dúsítás és színezés: az ARTDECO új, kétfázisú szemöldöktermékével mindhárom lehetséges! A túlszedett szemöldökök kora lejárt, helyét átvették a természetesre formázott szálak.

+1. Vízálló szem- és szájceruzák

Az ARTDECO vízálló termékei még a legforróbb nyári kánikulában is a helyükön maradnak. Ahogy a márka sminkmesterétől tanultuk, érdemes a rúzsozás végén felvinni a szájceruzát, ezzel tökéletesítve a rúzsunkat.

Élőben jelentkezünk Brush Biankával az ARTDECO új kollekciójának bemutatójáról. Tartsatok velünk! ARTDECO cosmetics

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. március 11., hétfő

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera