Itt az első, nyitott tekintetet ígérő szérum

2019. október 10.
Az innováció határait sok márka feszegeti, és igyekszik egyre kijjebb és kijjebb tolni. A La Prairie-nál ez most úgy tűnik, nagyon jól sikerült.

Idén ősszel a szemek kerültek a svájci La Prairie tudományának a fókuszába. Állításuk szerint most először sikerült teljes mértékben kiaknázniuk a szuperszérumuknak számító kaviár lifting hatását, segítségével pedig tekintetek sokaságának „újjáélesztését, kinyitását és újraalkotását” ígérik. A brand tudósai által kifejlesztett legújabb „csodagyereke” a Skin Caviar Eye Lift nevet kapta, hivatalosan pedig az első, nyitott tekintetet eredményező szérum jelzéssel fut.


A különleges formula a teljes szemkörnyékre hat, beleértve a szemöldök területét is, és nem csak gyengéd, hanem hatékony megoldást jelent a szemkörnyék feszesítésére és liftingelésére. A márka őszi újdonságának erejét a kaviáron kívül az adja, hogy két formula hatékony kombinációjából áll, amit Caviar Premierrel és Exkluzív Sejt Komplexszel egészítettek ki.

„Innovatív algoritmusokat használva, melyeket kifejezetten a Skin Caviar Eye Lift adatainak tanulmányozására fejlesztettek, a La Prairie kutatói azt találták, hogy folyamatos használat mellett és bizonyos idő elteltével a tekintet nyitottabbá válik, a szemkontúr és a szemöldök visszanyeri fiatalos állapotát. A felső szemhéj feszesebbé válik, a szarkalábak láthatóan csökkennek. A szem alatti terület kisimul, a puffadás és táskásodás mérséklődik. Napi használat mellett, a teljes szemkörnyék feszesebb és megemeltebb lesz.” – áll a hivatalos közleményben.

Fotó: Unspalsh, Marie Claire-Archív