A luxus-arctisztítók dupla csúcsa

2019. május 14.
A svájci La Prairie két új arctisztító terméke luxuskategóriás élményt és alapos tisztítást kínál.


Valóságos kényeztető élmény a La Prairie legújabb szuperkettőse, amelynek megalkotásakor az az alapelv érvényesült, miszerint „nem beszélhetünk tökéletes kinézetről a bőr alapos letisztítása nélkül”. Ezzel mi is egyetértünk, a smink utolsó maradványainak, a fényvédőnek és a szennyezőanyagoknak a bőrfelszínről való eltávolítása egy teljeskörű tisztítási rituálé keretén belül tényleg alapelvárás, ezeket pedig a svájci luxusmárka egytől-egyig hozza is.

A La Prairie két különleges tisztítója, az antioxidánsokkal és hidratáló hatóanyagokkal  felvértezett  Supreme Balm Cleanser és Crystal Micellar Water Eyes-Face az egyéni szükségletekhez és preferenciákhoz igazodik, ezáltal a választás luxusát kínálja. Mindkét tisztító gyengéd, és alapos tisztítást kínál. A Supreme Balm Cleansert az évszázados múltra visszatekintő kettős tisztítási rituálé inspirálta, amely magában foglalja a mély, relaxáló tisztítást eredményező masszázst.

A Crystal Micellar Water Eyes-Face ezzel szemben egy olyan hatékony sminklemosó, mely egyetlen mozdulattal simává és puhává varázsolja a bőrt és bárhol, bármikor használható.

Fotó: Unsplash, Marie Claire Archív