Szmoking kompatibilis reklámban domborít Chris Hemsworth

2019. október 25.
A Hugo Boss háza táján egymást érték idén az izgalmas bevezetések. Novemberben egy limitált szériás újdonság, a Boss Bottled Absolute Eau de Parfum Limited Edition érkezik, amelynek arca Chris Hemsworth.

A márka illat téren, de a kampányokat illetően is egyre markánsabban teszi le a kézjegyét. Idén ősszel az üzenet nem más, mint az, hogy az ünnepi alkalmakhoz öltözve nincs is jobb befejező, utolsó simítás a férfiaknak, mint a márka alkalmi parfümjei. Ilyen a most novemberben bemutatkozó újdonságuk és, amelyet szinte ünnepi öltözéknek szán a márka, mondhatnánk a “kis fekete” férfi megfelelőjének.

A Boss Bottled Absolute Eau de Parfum Limited Edition az EDT Nagy testvérének merőben új szerű változata, sokkal intenzívebb illat, olyan, amihez a tényleg különleges pillanatokban nyúlhatunk. A parfümöt egyébként Annick Manardo álmodta meg, ahogyan a kollekció többi tagjait is.

De hogy az illat jegyekről se feledkezzünk meg, nézzük, mivel is csábít az egyik kedvenc színészünk, Chris Hemsworth által reklámozott illat. A kezdő akkord nem más mint a gyümölcsös alma, fűszerek melegségével, de kikacsint belőle némi bergamott, szilva, sőt, citrusos jegyek is.