Jelképes összegért új frizura a hajvágó-maratonon

2019. november 04.
Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Redken az egyik kedvenc frizuraeseményünket. November 14-én a CUT-A-THON-on 12 órán át vágnak a profi fodrászok hajat, természetesen idén is jótékony céllal.

A Redken éves rendezvényéről talán olvastatok már korábbi beharangozóinkban. Jó hír, hogy úgy tűnik, a professzionális fodrászati márka jótékonysági frizuramaratonja tényleg bebetonozta magát itthon. A CUT-A-THON keretein belül lényegében a Redkenes fodrászok fél napon át (reggel 8:00-20:00 óra között) fogják gyönyörűvé varázsolni az adományozni vágyók frizuráit.

Mi is a lényege?

Ahogyan rendezvény neve is utal rá, egy maratoni hajvágásról van szó, a helyszín pedig idén is a L’Oréal Akadémia (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28., Óbuda Gate 3. emelet). A november 14-re időzített CUT-A-THON lényege, hogy minden, a rendezvényre beregisztrált vendég egy jelképes összegért cserébe (12 000 Ft) komplett csomagot kap: professzionális konzultációt, új frizurát és hajtípusának megfelelő otthoni hajápoló termékeket.

A rendezvényen összegyűlt teljes összeggel idén a „Reménysugár a beteg gyermekekért” alapítványt segítik majd. Esetükben már egy kitűzött cél is van, ami egy játszó- és mozgásfejlesztő udvar kialakítása lenne a Csalogány Intézmény autista óvodásai számára. Ha ti is szívesen részt vennétek, segítenétek és szépülnétek az idei eseményen, a Redken oldalán regisztrálhattok a regisztráció menüpontban, időpont foglalással.


Ha részletesen olvasnátok a programról, az alapítványról és a támogatott projektről is, kattintsatok ide!

Fotó: Getty Images