3 hordhatatlan, de inspiráló téli smink a kifutókról

2019. november 13.
A nagy tervezők az idei őszi-téli szezonban sem szűkmarkúskodtak a kreatív make-up megoldásokkal. Három látványos, de nem feltétlenül BKV-kompatibilis verziót hoztunk el nektek.

Megszokhattátok, hogy időről-időre inspiráló összeállításokkal jelentkezünk a kifutók és az Instagram világából. Ezúttal nem a közösségi média végtelenjéből mazsoláztunk, hanem a 2019-2020-as őszi-téli kifutó trendek közül hoztunk el három olyan példát, amelyet nagy eséllyel utcára soha nem viselnénk, de ennek ellenére remek inspirációs forrásként szolgálhatnak.

Az arc, mint festővászon

Nem újdonság, hogy a dizájnerek sminktéren sokszor ugyanolyan megengedőek, mint a gyakran meghökkentő fazonokat, anyagokat, mintákat felsorakoztató kreációik terén.
Avantgárd, furcsa, szinte poszt-apokaliptikus sminkekben idén sem volt hiány. Gazdagon használt fénypigmentek, vibráló szemhéjzselék, színes, szabálytalan füstös szemek hada sorakozott fel ebben a szezonban is. A klasszikus make-up helyett a bátor megoldások hívei között találtunk rengeteg tervezőt. Gucci, Manish Arora, Kenzo, Eckhaus Latta és a Collina Strada sem szerénykedett kreatív smink-téren. Következzen három kedvencünk!

Vivienne Westwood

Eckhaus Latta

Collina Strada

Fotó: Imaxtree.com