Három sztárfotó, ami bizonyítja, hogy a lófarok okkal tér vissza

2019. november 18.
Az összefogott haj nem feltétlenül egyenlő egy, a “bad hair day” (menthetetlenül rossz frizura nap) alkalmával bevethető trükkel. Elegáns és szexi megoldás lehet akár alkalmi helyzetben is.

Egyre több sztár választja a vörös szőnyegre is a lófarkat, természetesen nem éppen hétköznapi formában. Akad, aki kicsit hippi, borzos verzióban, és olyan is, aki tükörsimára kihúzott kivitelben viseli. A döntésétől, ízléstől, alkalomtól, vagy épp haj- és fejformától függően lehet dögös, elegáns, vagy éppen drámai viselet is, na és persze bohém is, ha mondjuk raszta tincsekkel dobjuk fel.

A divattervezők bemutatóin szintén rendre láthatjuk a kifutókon szintén változatos formában felvonuló copfokat. Most három kedvenc példánkat mutatjuk be, mégpedig hírességek hajviseletein keresztül.

Sztárok legszebb copfjai.
Beyoncé, a szexi
Az énekesnő még 2015-ben New York ban jelent meg ezzel a frizurával, amit azóta is nehezünkre esik elfelejteni. Pikáns, szexi, féloldalra fésült változat. Laza hullámokba tekeredve a végén. A csavart itt a copf tövénél körbetekert vékony tincs adja.

Hailey Baldwin, a csajos
A fiatal modell frizuráját még a májusi MET gálán készült fotókon csodálhattuk meg, A 60-as éveket idéző, egyben Barbie babás választás nem éppen egy utcai viselet. Van itt tupír, lakk, és pontosan befésült tincsek. A “koronát” itt nem a saját haj adja a copf tövénél, hanem egy grandiózus hajmasni.

Ciara, az újhullámos
Ciara egy nagyon újhullámos verzióval érkezett két hete egy New-York-i rendezvényre. Tükörsima, fényes lófarok, extrém magasra fogva, amelyet Kim Kardashian is előszeretettel visel mostanában. A tökéletesen letisztult outfitekhez remek választás.

Fotó: Getty Images