Rita Ora tépett hajjal a vörös szőnyegen

2018. november 14.
Az énekesnőtől megszokhattuk, hogy szereti a szokatlan választásokat. Rita ezúttal a People's Choice Awards díjátadóra választott egy olyan frizurát, mintha egy kiadós cicaharcbból, és nem a fodrász kezei közül érkezett volna. A frizura mellesleg nagy kedvencünk.

Ha nem is éppen a legletisztultabb, szofisztikált választás, de mindenképp kellemes átmenet a vadóc, és a szigorú, merev nőies kontyok világa között az a frizura, amivel az amerikai énekesnő vonult végig a People’s Choice Awards gáláján a vörös szőnyegen.

A brillantin, a hajfények, és tükörfények porondján Rita választása idén egy szinte állandó kedvencre esett, amely, ha a díjátadókon többnyire nincs is az élbolyban, a divattervezők bemutatóin rendszeresen felbukkan, és kiemelt helyet élvez a mindig visszatérő hajtrendek közt. A sztár platina tincseit magasan copfba fésülte a fodrásza, és az esetlegesség, valamint rendezetlenség jegyében kusza kontyba csavarta. A fixáláshoz persze itt is elkel a lakk minden mennyiségben, ahogy a hajtű is, de a sűrű fogú fésű itt legfeljebb a lesimult hajszálak „kócolásához”, kihúzogatásához kell. Az eredmény pedig egy szöszös, vadócosan rendetlen frizura, amely egy esti buliban, munkahelyen, és Rita Ora után szabadon, egy gálaeseményen is megállja a helyét.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Kattints ide a kócos konty elkészítésének 6 lépéséért!

3 friss inspiráció a kifutókról!

Area – imaxtree.com

 

Fashion Shenzen – imaxtree.com