Katie Holmes is felvállalta striáit

2019. november 30.
Katie Holmes magazinfotózáson készült képeket posztolt bármiféle utómunka és szerkesztés nélkül, így jól láthatóak a színésznő hasán a terhességi csíkjai.

A Vogue Australia címlapfotózásán készült werkfotókat posztolta Katie Holmes, a rajongói pedig nem győzik dicsérni. A színésznő is beállt azok közé a sztárok közé, akik nem rejtegetik szépséghibáikat, és narancsbőrükkel, vagy ahogy most is láttuk, a terhességi csíkjaikkal együtt vállalják magukat.

A striák valószínűleg akkor keletketek a színésznő hasán, amikor várandós volt lányával, Surival 2006-ban. “Imádom, hogy finoman megmutatod a terhesség alatti keletkezett harci nyomokat!” – írta egyik követője kommentben a kép alá. A legtöbben nemes egyszerűséggel csak igazi, csodás anyának nevezik Katie Holmes-t.

Mivel még ma sem túl gyakori és általános, hogy a hírességek felvállalják a várandósság utáni valódi testüket és szerkesztetlenül tegyenek ki fotókat közösségi oldalaikra, így nem meglepő, hogy igazán hálásak Katie Holmes-nak, amiért ilyen formában szállt szembe a tökéletesség hamis eszményével.

“Kiálltál minden nőért, aki valaha szenvedett a terhességi csíkoktól. Köszönöm, hogy megmutattad a valódi, természetes önmagadat!” – írták hálásan a színésznő követői.

Idén már váltott ki hasonlóan élénk reakciókat Katie Holmes egy másik fotója is. Ezen a képen New Yorkban kapták lencsevégre, amint egy kasmír melltartóban és kardigánban sétált. A közösségi oldalak és az emberek teljesen megőrültek az öltözetért, és egyszerűen divatikonként aposztrofálták a színésznőt. 


Forrás: Insider
Fotó: Getty Images