Katie Holmes kedvenc edzőtársa a lánya

2019. november 09.
Gyakran jön jól egy remek edzőpartner, hogy átlendítsen a holtpontokon, nincs ezzel másként Katie Holmes sem. A színésznő kedvenc edzőtársa pedig nem más, mint 13 éves lánya, Suri.

Hetente négyszer edz Katie Holmes, aki igyekszik mindig valami mást sportolni, hogy ne unja meg a monoton rutint. “Szeretem a spinninget, a boxot, de gyakran jógázok, és néha még táncórákra is megyek” – sorolta a 41 éves színésznő, akinek saját spinbike-ja van, így otthon is szokott tekerni, ha nagyon korán ébred.


A boxolást pár éve vette fel a repertoárjába, és most már olyan terembe jár edzeni, ahol jó a zene és mindig jó a hangulat. “Remekül megdolgoztatja a felsőtestet, amiről én gyakran megfeledkezem más edzéseken” – magyarázta a színésznő, aki időnként lányával együtt indul az edzőterembe.

“Néha Suri is eljön velem, attól függ, milyen napja van. Megvan a magunk kis rutinja, és néha vannak átfedések. De sosem erősködöm, hogy jöjjön edzeni, az elég béna lenne” – vallotta a mindennapjaikról Katie Holmes, aki 2006, Tom Cruise-tól való válás óta neveli egyedül lányát. “Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen különleges lányom van. Az édesanyjának lenni a legnagyobb ajándék és megtiszteltetés a világon” – tette hozzá Holmes.

Fotó: Getty Images