Luxusecsetekkel jött ki Kim Kardashian kedvenc sminkese

2020. január 02.
A világ egyik legmenőbb sminkmestereként jegyzik, sztárok szépülnek a kezei alatt, az LMBTQ közösség pedig a nyilvános coming outja miatt tartja nagyra. Mario Dedivanovic most újabb nagy szakmai fordulóponthoz érkezett: nemrég debütált saját luxuskollekciója a Sephora kínálatában.

A sminkmester 2018 óta dolgozott a most december 26-án megjelent kollekció darabjain. A sminkecset-sorozatban összesen 13 termék kapott helyet, egytől egyig luxuskivitelben, szintetikus szálakkal, elegáns tokban. A Sephora felkérése a kollaborációra óriási dolog a sminkes szakmában, és az Instagramon 7,3 milliós követőtáborral rendelkező Mario is szakmai csúcspontként jegyzi.

Természetes helyett szintetikus

“Egész életemben természetes szőrszálakból készült ecsetekkel dolgoztam, így nagy kihívást jelentett a felkérés. A legtöbb kedvenc ecsetem Japánban, kézzel készül. Így számomra a legnagyobb kérdést az adta, hogyan tudok szintetikus ecseteket készíteni olyan minőségben, amelyek ugyanúgy dolgoznak, mint azok a csodálatosan kivitelezett, magas minőségű ecsetek, amelyek az én sminkfelszerelésemben megtalálhatóak” – nyilatkozta a kollekció megtervezésének nehézségeiről a sminkmester, akit egyébként Kim Kardashian West kedvenc makeup artistjaként tartanak számon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) által megosztott bejegyzés, Dec 26., 2019, időpont: 3:23 (PST időzóna szerint)

Egyébként épp Kanye West médiasztár felesége volt az, aki átadta Dedivanovicnak a legutóbbi American Influencer Awards gála díját, ahol a díjazott sminkes 14 perces beszédében váratlanul és nyilvánosan vallott szexuális irányultságáról. Mario, aki a coming outját a mostani közös együttműködéshez hasonlóan fontos fordulópontnak tartja, úgy tűnik, nagyot alkotott.

A laboratóriumi munka során kifejlesztett modellek végül tényleg sikeresen utánozzák a természetes ecsetek sörtéinek sűrűségét. A kollekció maga álomszép, letisztult, és a fekete-arany színvilággal szinte garantáltan a neszeszerek, vagy a fürdőszobák dísze lehet.

A Makep By Mario x Sephora Master Brush Set kollekció úgy fest, már most nagy siker a Sephoránál, már ezalatt a néhány nap alatt közel 6400 pozitív értékelést kapott: a vásárlók, akik azonnal megvették és kipróbálták pedig eddig a maximális ötcsillagosra értékelték az egyébként 119 dollárba kerülő teljes szettet.