3 elektronikus szépségkütyü őszre

2019. szeptember 27.
A szépségápoláson belül egyre dominánsabban fejlődő terület az elektronikus készülékek piaca, ahol évről évre egyre izgalmasabb, okosabb indulókat találunk. A magazinból ismert Elektroshopping sorozatunk online frissítéseként most olyan újoncokat mutatunk be, amelyeket szívesen látnánk a kosarunkban.

Tisztaság varázsszóra

A sminkecset és online-vásárlás mániások gigakedvence lehet ez a praktikus kütyü, ami napi szinten hozhat új színt, vagyis tisztaságot a sminkecseteink életébe. A kifejezetten dizájnos StylPro Original Make Up Brush Cleaner and Dryer szett (40 font) nem kevesebbet tud, mint gyorsan (30 másodperc alatt), és hatékonyan megtisztítani a folyamatosan használt természetes, vagy szintetikus sminkeszközeinket.

Az elemmel működő készülékbe többféle méretű ecset illeszthető, a szetthez pedig speciális mosófolyadék is jár, amelyhez csak vizet kell adagolnunk a csinos kis edényben, majd jöhet az ecsetek beáztatása (hetente legalább egyszer ajánlott). Pillanatok kérdése, és már újra ragyogóan tiszta sminkecsetekkel készülhet a napi sminkünk.

Innovatív és víztakarékos

A fogaink ápoltsága, egészsége soha nem volt még ennyire reflektorfényben, mint az utóbbi években. Kíméletes „okos” fogkrémek, fogfehérítő otthoni szettek, környezetkímélő bambusz fogkefék, és szerencsére a száj, a fogak egészségét elősegítő termékek sokasága közül választhatunk. Azoknak, akik víztakarékos szájzuhanyra vadásznak, jó hír, hogy a Panasonic EW1411 (19 190Ft – 24 987 Ft) név alatt piacra dobott egy sokoldalú új modellt, amely amellett, hogy minimalizálja a felhasznált víz mennyiségét, ezernyi szerethető tulajdonsággal bír. A tölthető modell hatékonyan tisztítja meg a fogmosással nem elérhető területeket is, valamint a hidak, koronák, és fogszabályozók melletti részeket, mégpedig kétféle erősségi fokozatban. A szájhigiénia terén maximalisták nagy eséllyel leginkább azt értékelik majd benne, hogy négyszer több lerakódást lehet eltávolítani vele, mint egy sima öblögetéssel, de az is inspiráló információ, hogy már két hét használat után javítja a fogínyünk egészségi állapotát.

Szemkörnyék-frissítés célirányosan

Kütyü fronton az egyik legizgalmasabb újdonság, pláne, hogy a legtöbb nőnél érzékeny terület a szemkörnyék. A szépségmellékleteink Elektroshopping rovatát követőknek ismerős lehet az ageLOC LumiSpa készülék, amelyhez már kifejezetten a szemet szépítő „kistestvér” is érkezett. Az LumiSpa Accent & Ideal Eyes Care Kit (43 648 Ft) része a Accent fej, amelyet az alapkészülékhez csatlakoztatva, a csomag másik felével, az Ideal Eyes krémet bemasszírozva küzdhetünk napi szinten, és látványosan a fáradtság, stressz jelei ellen. Elég naponta kétszer egy perc, a fekete és fehér színben elérhető fejjel a sötét karikák, a puffadtság, a szem alatti táskák és a fáradt bőr jelenléte nagyon szépen csökken.