7 millió forintba kerül a luxus sminkecset

2018. december 05.
Új, prémium minőségű sminkecsetek borzolják a szépség világában a kedélyeket. Az Artis márka új modelljei 25 000 dollárba, vagyis több mint 7 millió forintba kerülnek.

A felsőkategóriás termékekre vadászó szépség-fanatikusok körében nem újdonság, hogy a minőséget meg kell fizetni. Az amerikai Artis névre hallgató ecsetmárka azonban még a prémium kategória határait is felülről feszegeti legújabb ecset szériájának 25 000 dollárra rugó árával.

A legmenőbb tengerentúli sminkesek között szinte kultikusnak számít a márka, amelynek darabjait a legjobbak közé sorolják. Bár sokan próbálják utánozni, hamisítani, az Artis ecsetek állítólag verhetetlenek. Lágyak, finomak, és mesterien lehet velük satírozni.

Gyakori dicséret az is, hogy még egy tömörebb állagú alapozót is meseszépen visz fel, és oszlat el a bőrön egy-egy ecset a márkától. A külseje sem éppen hétköznapi, elegáns, tükrös kialakítású. Egy átlagos ecset 35 000 forintnál kezdődik, míg egy 9 darabos szett ára 164 000 forint körül mozog. A szokásos, magasan szabott árazástól most még messzebb ugrott a márka, advent alkalmából egy luxus sminkszériát dobot piacra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Artis Brush (@artisbrush) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2018, időpont: 6:37 (PST időzóna szerint)

A legnépszerűbbnek számító modell, az Artis Elite Mirror Oval 7 limitált kiadásait fehér arannyal bevonva kínálják, rubintkövekkel, fehér vagy fekete gyémántokkal díszítve.