A legszínesebb habfürdők télre

2020. január 09.
Január 8-a világszerte a Habfürdők hivatalos napja volt. A hideg mellett még egy ok arra, hogy kádfürdővel emlékezzünk meg róla… A Lush idén egy egész pucér sorozatot szentelt a habokban fürdésnek. Mutatjuk a legszínesebbeket.

Van, akit a beígért hóesés, és van, akit a hosszú munkanap utáni forró fürdő gondolata lelkesít inkább. Az utóbbi csoportba tartozóknak a Lush a Habfürdők hivatalos világnapjával (január 8.) összehangolva mutatta be egyik új, dús habokban gazdag sorozatát. A melegre szavazóknak idén olyan szilárd állagú csemegéket ígérnek, amelyek többféle mennyei illatban kényeztetnek minket, és a bőrünket.

Figyelem, illat és szín terén is intenzív, csomagolásmentes habfürdők következnek, amelyeket a kádfürdőnkbe morzsolva nincs kiút, csak a lazító, testet és lelket is garantáltan kényeztető buborékfelhő. Unicorn horn habfürdő

Brightside habürdő

Karma habfürdő

 

A márka tippjei az 5 csillagos habfürdőhöz

Az elsöprően illatos haboktól a visszafogottabb aromákig sok mindent megtalálsz a szuperkönnyen használható pucér habfürdőkben. A szilárd habfürdők a feje tetejére állítják a hagyományos, folyékony habfürdők világát, ezernyi színt és formát öltve.

„A szilárd habfürdők készítése mára művészetté vált. Bármilyen formában és méretben létrehozhatod őket, miközben mesterséges tartósítószerekre sincs szükséged”, mondja Helen Ambrosen, a Lush társalapítója és feltalálója. A mézédestől a friss virágillaton keresztül a sötéten földes tónusokig minden létezik. Elég a zuhogó víz alatt a kádba morzsolnod, de ha akarod a fürdővizet is megkavarhatod vele.

A legtöbb habfürdőjük egyébként pontosan egy fürdésre elég, így centizgetnünk sem kell, hogy mennyire lesz szükség. A nagyobb tömbök persze több használatra is elegendőek; ezekből morzsolj a vízbe, amennyit szeretnél, a maradékot pedig tartsd hűvös, száraz helyen a következő fürdésig. Minél többet használsz, természetesen annál habosabb lesz a végeredmény.

A hosszan tartó élményt a többször használatos habfürdő garantálja. Keverd meg a vizet vele, amíg jó habos nem lesz, majd tárold a terméket hűvös, száraz helyen a következő használatig.