3 csokis szépségkedvenc

2019. december 09.
A téli szépségtermékek egyik leginkább körberajongott alapanyaga a csokoládé. Az egyszerre szépítő és ínycsiklandó csokis felhozatalból mutatunk be most nektek három izgalmas kedvencet.

Forró csokit a bőrnek

A Yamuna nem bízta a véletlenre az idei télre hadrendbe állított csokis indulóit. Gourmet válogatásukban (6634 Ft) tökéletesen lefedik az édességért rajongók igényeit, és a forró csokit kiemelve a bögrék világából komplett csomagot kínálnak. Az ínyenceknek szóló csomag része 1 db Forró csokoládé testápoló (250 ml), 1 db Forró csokoládé tusfürdő (200 ml), 1 db Forró csokoládé kézkrém (50 ml) és végezetül 1 db Forró csokoládé fürdőbomba (90 g). Mindezt pedig díszdobozban tálalják.

Csokifürdő

Az Avon a téli forró fürdők rituáléját kötötte össze az édes élvezetekkel. Piros gyümölcsök és csokoládé habfürdője (949 Ft , 500 ml) mennyei csokoládé illatot ígér, és szerencsére mindezt kalóriák nélkül. A selymes, hidratáló habfürdő zamatos, illatos összetevőivel a bőrszépítés mellett a relaxációt is elősegíti a hideg decemberi napokon.

Csokit a férfiaknak is

A Guerlain L’Instant pour Homme EDT (50 ml, 23 700 Ft) az egyik legszebb példa arra, hogy a férfiparfümökben milyen szépen is mutat egy cseppnyi csokoládé. Tökéletes téli illatválasztás, egyszerre pezsgő és szenvedélyes. Az illat kreátora a 24 órányi frissességet kívánta megalkotni az illattal, és tény, hogy nagyon szépen játszik benne a meleg és hideg hatású illatjegyekkel. Az üde fejjegyeket egy ánizsos ital, az arak inspirálta, míg az alapjegyekhez egy híres cukrász gourmand desszertje adta az ihletet. Csokoládé és pacsuli kacsint ki belőle.

Fotó: Getty Images, Marie Claire Archív