A svéd lagomra szabott új szépségtermékek

2019. május 02.
Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó. A lagom a természetes egyensúly érzésének svéd kifejezése, amelyből izgalmas szépségápolási termékek is „kivirágoztak”.


A svédek természethez fűződő kötődése nagyon erős, ez még a városi környezetben élők számára is meghatározó. A természet átélése nagyon fontos eleme a skandináv életérzésnek, amelyet a svédek egyik kedvenc, igazi autentikus nagyágyújaként jegyzett szépségápolási márkája, a Barnängen is hűen követ. A brand lassan két éve elérhető Magyarországon, és elsősorban tiszta, természetes összetevőket tartalmazó termékeikről ismertek, de a tavalyi jótékonysági akciójuk is kifejezetten szimpatikus volt. A márka újabb nagy dobása, a superfoodos terméksor, rögtön mutatjuk is, hogy pontosan milyen összetevőkkel.

Szuper antioxidánst

Svédország északi erdői tele vannak édes fekete áfonyával, amely aztán tényleg a superfoodok egyik csúcsa. Ha fekete áfonyáról hallunk, először leginkább édes íze jut eszünkbe, azonban emellett különleges gyógynövény is egyben, amely gazdag antioxidánsban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A bogyós gyümölcsök közül a fekete áfonya rendelkezik a legmagasabb szabadgyök-semlegesítő képességgel, így remek hatással van a bőrre. Megelőzi a ráncok képződését és a bőr öregedését, ráadásul hatásos a cellulitisz elleni harcban is.

Az új Berry Boost tusfürdő és habfürdő fekete áfonya kivonatot, valamint egyedi fejlesztésű Barnängen hidratáló szérumot tartalmaz. Kizárólag vegán összetevőkből áll, ezáltal természetes gyümölcsös illata egész nap frissít és ellazít. Gyengéden tisztítja a bőrt és egy könnyed védőréteget hagy maga után, hiszen szilikon-és parabénmentes, így garantált a selymes puhaság.

Extra ápolás

A márka új Oil Intense termékcsaládja a tartós, intenzív ápolást tűzi ki célul. A nemes virágokkal borított svéd mezőkről származó tiszta vadrózsa-olaj, és a kifejlesztett, tápláló Cold Cream formula egész napos gyengéd ápolást nyújt. Az extra száraz bőrre megalkotott, bőrgyógyászok által tesztelt, 100 % vegán alkotóelemek táplálják és feltöltik a testet borító szöveteket, miközben hosszan tartó, könnyed érzést biztosítanak. A termékcsalád mindhárom tagja szilikon- és parabénmentes. A krémtüsfürdő, a testápoló valamint az intenzív testbalzsam, természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatja, hidratálja és puhítja a száraz bőrt.

Fotó: Unsplash